SzpíkZone - S02EP20: Dollárok é$ botrányok

1 200 Megtekintés 30 E

Ezen a héten mindenki megkapja a magáét és nem csak a múlt hétről, hanem egy kicsit a jövőről is beszélünk a mai SzpíkZone-ban.

Megjegyzés

 1. Istvan Losonczi
  Istvan Losonczi
  18 napja

  Göbi mögött nem egy kanabisz bokor lengedezik a szélben??😃🥴🤪😃😃 Jo volt a video köszönöm 😀

 2. Zoli
  Zoli
  28 napja

  Értem én hogy Németországban már van 90 hidrogén kút és hogy körbe körbe tudok autózni egy üzemanyag cellás autóval de gondolom hogy sokszor 40-50 km-es kitérőt kell tenni hogy tankolni lehessen mert nem biztos hogy pont arra a vonalra esik amin haladni akarok. És mi van akkor ha véletlenül csak normál üzemben akarom használni munkába, boltba menni stb? Nagy az esélye hogy 80-100 km-t kellene mennem hogy tankolni tudjak. Ha nagyon népszerű lesz ez a rendszer akkor lehet hogy 5 év múlva már csak 8-10 km-t. A sima elektromos autók nagy előnye hogy ha van egy garázsod akkor ez jelenleg 0 méter. Bedugod a konnektorba és kész. Éjszaka annyit töltesz a kocsiba hogy abból egész héten eljarsz. Magyarországon jelenleg 1 hidrogén kút van. Ha jól tudom 1.5 millió euró a kiépítése egy új kútnak. Szóval nem biztos hogy akkor hülye volt aki kritizálta ezt a rendszert a hozzászólásaval.

 3. Kornél Nagy
  Kornél Nagy
  Hónapja

  Miaz hogy mindenki ott fullad meg ahol akar Pista? Nálad gusztustalanabb arrogansabb embernek mondható biológiai teremtményt nem láttam. A Peti mentett téged akit egy kutyának kezelsz, ( gyere Peti, ülj be Peti)Ő mentett ki... Legyszives vetkozd le a kamerafobiad és ne mergezd a kozeletet a megnyilvanulasaidal

 4. UnconquerableH
  UnconquerableH
  Hónapja

  Ideje lenne már egy helyen egy időben lenni mindenkinek, régen is megtudtátok oldani, most is menni fog. Sokkal élvezhetőbb, és színvonalasabb volt a műsor.

 5. Zoltan Koterle
  Zoltan Koterle
  Hónapja

  Fahàz lefoglalva!😎

 6. Dyingsoul
  Dyingsoul
  Hónapja

  Az a baj, hogy a gyönyörű átvezetéseket elrontjátok azzal, hogy kizökkentitek a nézőt, hogy mennyire gyönyörű egy-egy átvezetés, így az átvezetés igazából megszakítás lesz. :D

 7. Ks.Zsolti
  Ks.Zsolti
  Hónapja

  Vegyetek szúnyog ölő lámpákat. Az nekem bevált.

 8. Csöme József
  Csöme József
  Hónapja

  IGEN! Minden kötöszködés nélkül... Én végig olvastam a kommenteket, hogy én tévedek... De nem jön ki a matek!!! Nem értem, hogy 550000 dollár hogy 75 millió forint ??????? :-) AKI TUDJA MONDJA MÁR EL LÉGYSZI! :-) Ésegyben bocsi ha én néztem be....! 😇

 9. Csöme József
  Csöme József
  Hónapja

  550000 dollár.......??????????? Mennyi forint?

  1. Csöme József
   Csöme József
   Hónapja

   Harminc ezer..háromszáz ezer... :-)

 10. flame04ful
  flame04ful
  Hónapja

  7:26 😉Egészségedre Csik! 🍻

 11. Attila Oláh
  Attila Oláh
  Hónapja

  A dohányzásról annyit, hogy 2 hónapja dobtam el egyik napról a másikra. Vettem előtte nikotin sprayt, hogyha kell legyen. Szerintem 10 alkalommal ha használtam és rájöttem arra, hogy a spray fog legközelebb függőséget okozni. Így hát a cigivel együtt a spray is ment a kukába és el döntöttem, hogy az árából bálna mercit veszek jövőre hétvégi autónak, napi járós meg egy Giulia lesz. Szóval mindent bele Pista. Ha az akarat erősebb a vágynál akkor sikerülni fog ✌️💪

 12. Péter B.
  Péter B.
  Hónapja

  Nebassz Sabine Schmitz nincs többé?😢

 13. g4b3_28
  g4b3_28
  Hónapja

  Ne már, hogy az adás 50%-ban a villanyautózás a téma. A tököm tele már az egésszel. (Tudom: hö, akkó mennyé inen, nemkel nézni). Ok, hogy van egy hír, mert ez a jövő de ne akadjatok már meg rajta hosszú-hosszú percekig...

 14. Zoli991 Szegedi
  Zoli991 Szegedi
  Hónapja

  Peti kérdezett egy jót, de Pista elkezdte megint mondani a Camp-et és nem jött rá válasz. A VILLANYOSÍTÁS UTÁN MI LESZ A BESZÁLLÍTÓKKAL ??

  1. Richárd Róbert Nagy
   Richárd Róbert Nagy
   Hónapja

   @Szilveszter Kovács Jó, hogy említetted az öt évet. Öt év alatt a háttéripar olyan változások alatt fog átmenni, mint a korábbi 10-15. Ha marad ez a betanított munkás tömegtermelés, akkor Magyarország nagyjából Banglades, Vietnám és Indonézia szintjére fog lesüllyedni. Na mindegy, legyünk pozitívak! :)

  2. Szilveszter Kovács
   Szilveszter Kovács
   Hónapja

   @Richárd Róbert NagyPersze, nagy változások lesznek, sok embernek kell új munkát keresnie. De a tömegtermelés lényege, hogy a munkák zöme betanított ( ez elég szomorú Mo-ra nézve, de ugye ott tartunk, hogy örülünk, hogy legalább ez van), szóval nem lesz ez megoldhatatlan átállás. Az meg hogy egyik napról a másikra? Akit ezek a folyamatok vezetőként meglepetésként értek, az sikeresen eljutott abba a magasságba, ahova nem való. ( ugye most is 5 év múlva történő leállás van feldobva, egy átlag melós meddig dolgozik egy ilyen helyen? Nekem az a tapasztalatom, hogy két-három évente a létszám legalább fele lecserélődik)

  3. Richárd Róbert Nagy
   Richárd Róbert Nagy
   Hónapja

   @Szilveszter Kovács A beszállítók harmada lapátra kerül. Ez egy dominó elv. Ne gondold, hogy egy olajtömítéseket gyártó gumivulkanizáló üzem csak úgy egyik napról a másikra majd átáll valami más profilra. Ugyanis azon a piacon ahova mást kéne gyártani ott már vannak piaci szereplők akikkel meg kéne harcolniuk. Sok cég megy a levesbe... És ezt sorolhatnám még napestig. Ezek az infók biztos helyről vannak, nem fantáziálok. Szóval lesznek gondok az átállással még akkor is, ha optimisták vagyunk.

  4. Szilveszter Kovács
   Szilveszter Kovács
   Hónapja

   @Richárd Róbert Nagy Nem tudom, lehet hogy az Audi kiemelt státusz, de pl. Szombathely környékén a melósnak kb. totál mindegy, hogy az épületen milyen logó van és hogy kuplungtárcsa, vagy kondenzátor jön ki a gépből... Országos szinten inkább melóshiány van már egy ideje, szóval nem látom a közeledő végitéletet.

  5. Richárd Róbert Nagy
   Richárd Róbert Nagy
   Hónapja

   @Szilveszter Kovács Egy villanymotor tized annyi alkatreszbol épül fel mint egy robbanómotor. Ráadásul a motor fele automata gépsoron készül. Az Audi a 10000 melósabol szélnek ereszthet minimum 3000-t. Ez már most téma a gyárban. Üdv, egy volt audis.

 15. Róbert Fekete
  Róbert Fekete
  Hónapja

  Thermacell Pista!

 16. Zoli991 Szegedi
  Zoli991 Szegedi
  Hónapja

  Legjobb felállás

 17. Dejan Vojovdic
  Dejan Vojovdic
  Hónapja

  Porsche bevásárolta magát a rimac ba 20%kal ezáltal vége a kis gyártóknak, mindenkit megvesznek vagy átveszik. Vagy Alfa elmegy Mate-hoz és eladja saját magát neki.

 18. hobizoli
  hobizoli
  Hónapja

  Tiz ev mire nem eleg? hat pl a Tesla Model S 10 eve meg csak egy blueprint rajz volt...

 19. Szilveszter Kovács
  Szilveszter Kovács
  Hónapja

  Szerencsére nem mentetek jobban bele, de hanyagoljátok már ezt a honnan lesz áram témát. Ha öt év múlva csak ev-t adnak el, a belsőégésűek még akkor is sokáig köztünk lesznek, lassan fognak kikopni, ergo bőven van idő a kapacitások megteremtésére. (Magyarország viszonylatában az elmúlt 30 évben simán volt akkora bővülés, ami most kellene, ha minden kocsi EV lenne. És van is rá kb 30 év... Hidrogén. A fő érv nem a kúthálózat. Az csak otthon töltés szemszögéből tűnik macerának, belsőégésűből nézve: kút-kút :-) előbb utóbb biztos lesz, az early adopterek meg mindig szívnak. Sokkal inkább az ár és a hatékonyság a probléma. Meg hogy senki nem szeret egy 700 baros (sőt semilyen) tartályon ücsörögni, lásd lpg elterjedés... Mellesleg jön egyik oldalról hogy jaj honnan lesz áram, másik oldalról meg a hidrogén majd megoldja a sok felesleges áram tárolását...

  1. Solti Balázs
   Solti Balázs
   Hónapja

   Ha nem kell a sok kőolajat finomítani, majd marad egy csomó áram az EV-nek! Mert a 6-8 liter finomítására annyi KW kell, amiből elmegy 100Km-t egy vilanyautó! De ezt senki se reklámozza 🙂!

 20. Márkus András
  Márkus András
  Hónapja

  Winkli betárazott a thaiföldi nyaralásai során 40%-os DEET hatóanyagú Soffell szúnyogriasztóból, dicsérte. Úgy látom, szelídült 13%-ra, Ebay-en most is találni különböző 40-50% tartalmút, Sketone Jungle 95%. EU-ban kerülik ezt a hatóanyagot, mert kockázatosnak ítélik meg. Mondjuk lehet joggal: "Kimutatták...az emlősökben gátolja a központi idegrendszer...működését. Ezen a tulajdonságon alapul számos rovarirtószer: ...így az acetilkolin felhalmozódik a szinaptikus résben, ami neuromuszkuláris paralízist és fulladásos halált okoz."

 21. Máté Szeifert
  Máté Szeifert
  Hónapja

  mindent a kínaiak diktálnak, mert ők vannak a legtöbben, és a piacnak az számít, hogy minél többen vegyék a termékeket/szolgáltatásokat, így globálisan nézve Kína felé fog húzni minden, sőt már jópár éve elkezdődőtt ez a folyamat, csak most már sokkal jobban érezni is lehet ezt. a dizájnerek, marketingesek nem azt nézik hogy Európának mi a jó, hanem hogy mit tudnak nagy számban eladni, és kinek. nagy számban olyan helyre lehet eladni, ahol a legnagyobb a kereslet. így ha mondjuk Kínában több az érdeklődés a nagy SUVok iránt, akkor nem kezdenek el SUVokat gyártani Kínának Európában, hanem SUVokat fognak gyártani Kínának, és Európának olyan marketinggel, és reklámokkal, hogy az is olyant vesz, aki eddig számításba sem vette. Én ezt úgy tudnám egy mondatban megfogalmazni, hogy: " A többség diktál, a kisebbség követi/megszokja."

 22. Péter Bertók-Varga
  Péter Bertók-Varga
  Hónapja

  Göbi ivott valamit? 😃

 23. Zoltán Kovács
  Zoltán Kovács
  Hónapja

  Remélem, nem csak a magam nevében köszönhetem, hogy nem voltak fogyatékos videókt: nagyon szépen köszönöm!

 24. Szabolcs 83
  Szabolcs 83
  Hónapja

  Giorgio marad, csak talan StLA-ra nevezik át. Már most is 5 autó használja. Alfa Stelvio, Giulia, Jeep grandcsirke, Maserati Grecale és Grandturismo. Szerintem ezt nem dobják, csak max a derekába belegyömöszölnek pár aksit.

  1. Szabolcs 83
   Szabolcs 83
   Hónapja

   És szerintem van ott még pár Maserati, Jeep meg egyéb, ami szintén Giorgon alapul és már dolgoznak vele egy ideje. Akár elektromos is, hiszen a Grecale, Grandturismo Folgorek szerintem már majdnem kész vannak. Valójában az az igazság, hogy az FCA-nak minden fontos alkotóeleme megvolt a jó és modern autók gyártásához, csak borzasztó lassuak voltak

 25. Kovács Attila
  Kovács Attila
  Hónapja

  Jó lenne ha kicsit bővebben is esne szó a camp-ről pontosabban a foglalásról mi a menete, ez most csapatépítés, vagy tábor, mik ezek a VIP szigetek, csak azért fontos, mert ha foglalok amilyen mázlim van a tó tulpartján leszek távol a rendezvénytől... 😅 Egy facebook bejegyzést megér, hogy mindenki boldog legyen 😁

 26. Attila Hoffmann
  Attila Hoffmann
  Hónapja

  Respekt Pista. . A rallys vidin a hugod bevolt kötve rendesen?

 27. Akos Grama
  Akos Grama
  Hónapja

  500 000 $ =150 000 000

  1. Csöme József
   Csöme József
   Hónapja

   IGEN! Minden kötöszködés nélkül... Én végig olvastam a kommenteket, hogy én tévedek... De nem jön ki a matek!!! Nem értem, hogy 550000 dollár hogy 75 millió forint??????? :-) AKI TUDJA MONDJA MÁR EL LÉGYSZI! :_)

 28. Richard Szabo
  Richard Szabo
  Hónapja

  A Zach Danielt nem tervezitek leigazolni? Ha mär ugy hirtelen eltünt a totalcarrol? En el tudnäm kepzelni a csapatba...

  1. Zoli991 Szegedi
   Zoli991 Szegedi
   Hónapja

   Alapjáraton ketyeg. De jó helyen van ott. A csávó összes cikkében az van, hogy nyomozza a nyilvánvalót vagy rácsodálkozik a mindennaposra. Vagy mindkettő. Inkább karottának kéne adni pár Bud Spencer pofont, hogy rázódjon vissza oda ahol volt 15 éve. Egy olyan kaliberű elférne bárhol, bármikor. DE NEM EZ A MOSTANI VILLANYPÁSZTOR RÉPA

  2. SV77
   SV77
   Hónapja

   Mar az Alapjarathoz igazolt...

 29. Attila Csisztu
  Attila Csisztu
  Hónapja

  ez a supra,amit Paul Walker vezetett,azt hiszem ez volt a Hero1 car. A többit nem vezette,de javítsatok ki.

 30. minidreschi2
  minidreschi2
  Hónapja

  Bírom hogy Göbi mögött mindig más a háttér :D

 31. Erzsébet Vrzala
  Erzsébet Vrzala
  Hónapja

  Jawa mustang inkább felejtős. Hamarabb 250 vagy 175...erősseb,szebb, sokkal jobbak a menettulajdonsagai😎

 32. MACI111
  MACI111
  Hónapja

  Es mi a fbol fog megélni az Audi? Majd egy Golf alapra gyártott kaptafára modellből?

  1. Ádám Tóth
   Ádám Tóth
   Hónapja

   @MACI111 Melyik nem az? Ma már minden autó 5 évre vagy 150 e km-re készül... Kb. 2000-ig tudtak autót gyártani, de inkább 1990. Az utángyártott alkatrészekről ne is bészéljünk, árak az egekben a minőség meg sose volt ilyen hulladék, 5ből 2 alkatrész gyárilag fos.

  2. MACI111
   MACI111
   Hónapja

   @* Robin hulladék az összes 5 év múlva

  3. * Robin
   * Robin
   Hónapja

   @MACI111 Igen. Emberi illetve közúti közlekedésre alkalmas jármű ami önerőből képes a mozgásra, általában 4db kereke van és a felépítése alkalmassá teszi 1-8 ember szállítására. Ez nagyjából az autó definiciója, autó a Benz Patentwagen is, a Tavria is és az elektromos Audi is. Azt, hogy neked ez nem autó az már csak a saját szubjektív véleményed, de attól függetlenül még autó ha azokat a szempontokat vesszük figyelembe amitől autó az autó.

  4. MACI111
   MACI111
   Hónapja

   @* Robin ezek autók?

  5. * Robin
   * Robin
   Hónapja

   Autógyártásból

 33. Esteban MM
  Esteban MM
  Hónapja

  Vályi miket beszél? Piëch 2019 ben meghalt...

  1. Esteban MM
   Esteban MM
   Hónapja

   @pz Ja 😜 de a Csikós mikor felhívta a figyelmét akkor csak hápogott meg terelt, haha, ő soha sem tévedhet. Mister 100 %.

  2. pz
   pz
   Hónapja

   Gyorsan mentett, gugli a baratja ;)

 34. Szabolcs Molnar
  Szabolcs Molnar
  Hónapja

  Ön dönt, iszik vagy vedel

 35. Kisfőnök
  Kisfőnök
  Hónapja

  Szerintem is kéne már venni a Pistának egy normális mikrofont vagy laptopot mert ez ahogy kihagy meg akadozik a hang, ez már gáz!

  1. Dávid Ferenc Illés
   Dávid Ferenc Illés
   Hónapja

   a Bence zajszűrős fülesét kellene... az miatt szar a hang, amikor áthallatszik

  2. Dejan Vojovdic
   Dejan Vojovdic
   Hónapja

   Ö azzal tüntett a bicikli sávok ellen;)

 36. Szabolcs Molnar
  Szabolcs Molnar
  Hónapja

  Mindenféle Nílusi lóláz fenyeget, erős permetezés hat, a többi kamu.

 37. Gergely Petho
  Gergely Petho
  Hónapja

  Gobit kedveltem. Eddig...

  1. Zsolt Szabó
   Zsolt Szabó
   Hónapja

   Eddig mi is téged...

  2. Mihalkó Gergely
   Mihalkó Gergely
   Hónapja

   Mire gondolsz? Mármint mikor és mit mondott?

 38. Szabolcs Molnar
  Szabolcs Molnar
  Hónapja

  Péteribe fél kettőkor ér ki a déli harangszó

 39. Laszlo Budai
  Laszlo Budai
  Hónapja

  szuper volt sråcok👍👌

 40. Laszlo Lengyel
  Laszlo Lengyel
  Hónapja

  @ Kornél Borbély ! " A koldusnak nem ételt kell adni,hanem meg kell tanitani halat fogni! " A következö sort másold be a Google-ba : Robinsonszigetek

 41. 8lifeisamovie8
  8lifeisamovie8
  Hónapja

  Robinson szigetek? Az valami extra poén, hogy Pénteken lesz aug 13? :) Sőt a leftik (balkezesek világnapja is aznap lesz, nekik legyen majd valami meglepetés...jó az egyik legnagyobb balkezes nem tud nekik játszani már sajnos..)

 42. Krisztian Fazekas
  Krisztian Fazekas
  Hónapja

  A Leia-s pofon csattanását elmosta a lendület, de a Piëch-es gyönyörűen ült. Döbbenetes csávó ez a Piëch, két évvel a halála után is vannak még telefonszámai amiket bármikor felhívhat. :-D Gyönyörű beégés volt!

  1. István Vályi
   István Vályi
   Hónapja

   @Krisztian Fazekas nem értem, mit kellene pontosan tudnom

  2. Krisztian Fazekas
   Krisztian Fazekas
   Hónapja

   @István Vályi Pontosan tudod hogy a hozászólásom nem a Dies és Piëch közötti diskurzusra volt kihegyezve.

  3. István Vályi
   István Vályi
   Hónapja

   Szerintem nézd végig és értelmezd, ami elhangzott. Dies pontosan azt tette, amit Piëch javasolt neki

 43. Sandor Gera
  Sandor Gera
  Hónapja

  Kína lett az "új" világ rend....ezért központosul minden oda....az egészet nézzétek ....ne csak a részeket....

  1. Dejan Vojovdic
   Dejan Vojovdic
   Hónapja

   Tegnap kiadtak egy autót ami 120km elmegy egy töltövvel, ami kizárólag otthon töltésre csinálták meg. Egy ilyen "auto" 8kiló és ennyi. Ott lehet ez mivel áram hálózat megvan hozzá. Itt erre esély nincs. Szóval göbinek az arc kifejezése jól kifejezi a mai helyzetet.

  2. * Robin
   * Robin
   Hónapja

   @Máté Szeifert Ez így igaz sajnos. Kínában a középosztály akik megengedhetnek maguknak egy új, akár prémium autót annyian vannak mint az USA teljes lakossága Alaszkától Texasig..

  3. Máté Szeifert
   Máté Szeifert
   Hónapja

   mindent a kínaiak diktálnak, mert ők vannak a legtöbben, és a piacnak az számít, hogy minél többen vegyék a termékeket/szolgáltatásokat, így globálisan nézve Kína felé fog húzni minden, sőt már jópár éve elkezdődőtt ez a folyamat, csak most már sokkal jobban érezni is lehet ezt. a dizájnerek, marketingesek nem azt nézik hogy Európának mi a jó, hanem hogy mit tudnak nagy számban eladni, és kinek. nagy számban olyan helyre lehet eladni, ahol a legnagyobb a kereslet. így ha mondjuk Kínában több az érdeklődés a nagy SUVok iránt, akkor nem kezdenek el SUVokat gyártani Kínának Európában, hanem SUVokat fognak gyártani Kínának, és Európának olyan marketinggel, és reklámokkal, hogy az is olyant vesz, aki eddig számításba sem vette. Én ezt úgy tudnám egy mondatban megfogalmazni, hogy: " A többség diktál, a kisebbség követi/megszokja."

 44. Tamas Vig
  Tamas Vig
  Hónapja

  Van még a mikrobiológus is amikor az asztalon könyökölve a két öklödön a szemöldöködnél támasztod a fejed.Képet nem tudtam kűldeni

 45. Szilagyi Balazs
  Szilagyi Balazs
  Hónapja

  Porshe alá bepozícionálni az alfát? Jót nevettem! Nem igazán lehet egy lapon sem említeni a kettőt! Hagyjuk már! Karotta is megmondta, leáldozóban van az olasz autógyártás, el fognak tűnni a piacról!

  1. Richárd Róbert Nagy
   Richárd Róbert Nagy
   Hónapja

   Karotta sok mindent mond. A fele azért igaz.

  2. Szabolcs 83
   Szabolcs 83
   Hónapja

   Kipróbáltam a Macant és a Stelviot is. Szerintem a Stelvió sokkal jobb. Az olaszok tudnak, ha akarnak, csakhogy...Kell nekik valaki, aki stresszeli őket. Így tényleg úgy néz ki, mintha nyitanék egy baromi jó pizzázót, ahol csak kétféle pizza van, egy közepes meg eg egy családi, de ha nekem nincs kedvem pizzát sütni, akkor az sem. Ezt így nem lehet csinálni...

  3. Dávid Ferenc Illés
   Dávid Ferenc Illés
   Hónapja

   Karotta az orákulum?! 😀

  4. István Vályi
   István Vályi
   Hónapja

   Ahogyan a Lamborghini tulajdonosa az Audi lett, úgy lett volna az Alfáé a Porsche. Jobbat nehezen tudtam volna elképzelni. Nagyjából az egyetlen jó ötlet, amit az utóbbi 10 évben hallottam az Alfa megmentése kapcsán

 46. lmonoki
  lmonoki
  Hónapja

  Be kéne ruházni leglább valami TESCO gazdasgosnál egy fokkal jobb mikrofonokra és legalább egy békebeli 14.400 modemre. Mert ez a géptávíró üzemmód már 1990-be is ciki volt..

  1. Mihalkó Gergely
   Mihalkó Gergely
   Hónapja

   Joó kész ki köptem a vizet úgy felnyerítettem 😆😆😆😆😆😆😆

 47. Zoltán Tóth
  Zoltán Tóth
  Hónapja

  Aug.15-én hajnalba viszem szécsénybe a pékárút. Stábnak vigyek valamit? 😎

  1. Highwayman
   Highwayman
   Hónapja

   folyékony kenyeret 😀

 48. Zofren80
  Zofren80
  Hónapja

  Peti hasonlít így a fulessel Leylara :D

 49. Zsolt Pinczési
  Zsolt Pinczési
  Hónapja

  És oltatlanok is foglalhatnak?

 50. sheekerz
  sheekerz
  Hónapja

  Audi hír: az oké, hogy teljesen át akarnak állni elektromos hajtásra, de ugyan honnan a fenéből szereznek annyi akkumulátort?🤔 Ráadásul több autógyártó is ugyan ezt tervezi! Szóval nagyon érdekes lesz!! 🤨

  1. Tatyi H
   Tatyi H
   Hónapja

   Továbbá erre a pár darabra lehet van elég szakember, meg kevesebb a szervízigénye, de azért néha az is elromlik. Ki fogja ezeket szerelni, ha pár éven belül az összes gyár önteni akarja őket a piacra, ha rohadtul nem lessz meg hozzá mindenhol se felszerelt műhely, se szaktudás? Majd henkölik őket okj-átképzett alkesz villanyszerelők, vagy mi?

 51. madrian
  madrian
  Hónapja

  Süti Lacival mi van? Rég volt a csatornán.

  1. Richárd Róbert Nagy
   Richárd Róbert Nagy
   Hónapja

   @madrian jaj bocs, ez félre ment, nem neked akartam.

  2. madrian
   madrian
   Hónapja

   @Richárd Róbert Nagy ?

  3. Richárd Róbert Nagy
   Richárd Róbert Nagy
   Hónapja

   Beírod a település nevét, aztán ki is dobja...

 52. Tamás Zsoldos
  Tamás Zsoldos
  Hónapja

  Nagyon jol beszeltek, vegre valakik kimondjak azt,ami faj a libernyak unionak

 53. Tamás Zsoldos
  Tamás Zsoldos
  Hónapja

  Gobi a legjobb

 54. Kornél Borbély
  Kornél Borbély
  Hónapja

  Heló valaki adjon légyszi egy linket a campre!

  1. Richárd Róbert Nagy
   Richárd Róbert Nagy
   Hónapja

   Beírod a keresőbe és kidobja. Google a barátod.