Barátod, aki megvéd (Speedzone S09E12)

1 600 Megtekintés 51 E

Ha csatlakozol ehhez a csatornához, jutalmakban részesülhetsz:
hupac.info/limo/7Jr.html...

EuroFleet - Lakóautó tartósbérlet vállalatoknak: www.eurofleet.hu/lakoauto-berles
www.axial.hu
www.olajshop.hu
www.patreon.com/speedzone
www.speedzoneshop.hu

Nem sokat foglalkozunk vele, pedig mindig ott van velünk, ha autóba ülünk és valójában elképesztő mérnöki munka és fejlődés áll mögötte. De mi van, ha jön a fácán 120-al?

Megjegyzés

 1. Laszlo Tikk
  Laszlo Tikk
  3 napja

  Udv, az Audimban a napfenyteto napelemes volt. Egy esetleges jegveres okaozta serules eseten csak gyari csere vagy esetleg mas is szoba johet? Anno a Trabimban morzsasra tort a szelvedo, hasznaltan vettem es evek multan is talaltam uveg darabokat. A legutolso szelvedos ugyem kavics az autopalyan BMW X1, pici lyuk kivul, masnapra a szeleig kiszalado repedes, gyari csere lett.

 2. Zoltán Holló
  Zoltán Holló
  6 napja

  Mondjátok hogy nem FŐNÖK FŐNÖK hangját hallottátok egész műsor alatt 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

 3. Gábor Iván
  Gábor Iván
  7 napja

  Az üvegtető a legnagyobb királyság egy autóban szerintem. Ennyi erővel egy kabrió sem jó, mert nehezebb a zártnál, befúj a szél, meg beesik az eső...

  1. Dávid Eckschmidt
   Dávid Eckschmidt
   5 napja

   Üdv! Nézőpont kérdése minden :) ..... Ha átlag magyar adófizető állampolgárt vesszük (és nem a ksh átlag magyart) akkor se a napfénytető se a kabrió nem életszerű.....akiknek belefér akármelyik fentartása,szervizelése már nem az "átlaghoz" tartoznak.. :)

 4. User nCore
  User nCore
  7 napja

  Direkt volt kavicsos az út hogy oda kerülj! :D

 5. Ladislav Vaško
  Ladislav Vaško
  8 napja

  Szívesen meghallgattam volna a nem fütöszállas fütött üveg storyt is, mennyire javítható, hogyan, miért és stb. Holl helyezkedik el az a bizonyos ezüst réteg meg stb. de nagyon ott van a videó!

 6. Szilárd Wiesner
  Szilárd Wiesner
  9 napja

  B..meg Pista! Kell nektek a szélvédőről adást csinálni! Mert ugye, hol reped a legkönnyebben, az üveg? A raszterban! Hát mi lett a szélvédőmmel? Hát persze, hogy a raszterba kapott aljas kis kavics általi repedés! Légyszi durrdefektről ne csináljatok adást!!! Köszííí!! :)

  1. Gábor Cseh
   Gábor Cseh
   8 napja

   :D :D :D

 7. Bayer Construct Zrt.
  Bayer Construct Zrt.
  9 napja

  Köszönjük a szélvédő javítást! 😃

 8. Csaba Kuzma
  Csaba Kuzma
  9 napja

  Erdekes jo adas volt. Konkret pelda. 2019 Irorszag, Bmw e90 elso szelvedo repedt. Bementem egy markaszervizbe. Az uj szelvedo ara 500 euro plusz 100 euro a munkadij. Felhivtam egy szelvedoket forgalmazo ceget. Hazhoz jottek. Szelvedo ara 90 euro plusz 40 euro munkadij. Ezt nem hivnam kicsi kulonbsegnek.

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   Lassan Írországba megyünk szélvédőt cseréltetni, mert jóval olcsóbb, mint Magyarországon!

 9. Jozsef Pap
  Jozsef Pap
  9 napja

  Horst Fuchs approves :)

 10. István László Nagy
  István László Nagy
  9 napja

  Hiánypótló videó 👍👍👍👍👍👍

 11. Gergő Vancsura
  Gergő Vancsura
  10 napja

  Pista, a született kultúrált "vandállat"!!! :D

 12. lamas kitfi
  lamas kitfi
  10 napja

  Bagoly EULE Németül :)

 13. Shadow DooM
  Shadow DooM
  10 napja

  Pista legközelebb valami felkészültebb embert kérdezzetek már meg.A szélvédő is edzett ,szerinted minek dugják be a kemencébe több mint 600fokra?Az összes esztergomi Suzuki üvegét így csinálják pl : 2X2mm-es üveget égetnek össze az egyik ívelt a másik sík,aminek van egy bizonyos rádiusza amit mérőszerszámmal néznek.Milyen -20fok? XD.Ember ez nem egy ebola vírus amit vizsgálni kell.Az edzés közben nézi meg az kemence gép kezelője egy hasonlóval,mint amivel a buszon beütöd az ablakot.Betekeri a fóliával az üveget és ráüt,egy olyan 30cm-es körnél kell legyen a szilánk mennyisége 40 db-tól 400ig,de aki rutinosabb már ránézésre látja ha túl sok a szemcse bemehet a szemedbe füledbe stb,ha túl nagy elvághatja a nyakad.Sajnos egy balesetnél elővehetik a gyárat és felhúzhatják a rúdra....A legtöbb mai itthon is futó autóba itt csinálják az üveget Salgótarjánba,VW T5 Transporter oldalüveg,Sprinter-Crafter oldalüveg,Suzuki minden üveg,Fiatt 500 hátsó üveg.Napestig sorolhatnám.Ja amúgy szivesen :)

  1. Shadow DooM
   Shadow DooM
   5 napja

   @Green Sea Mussel ez nem trollkodas te gyps. Én ebben dolgoztam, nem csak az inget vettem fel és bofogtem valamit a videóban mint az úriember. A nezettsegert pénzt kapnak youtubeon, nyilván vannak akik a nézők közül penzelik őket én nem tartozom ide. Hadd tudjam már jobban ha ebben dolgoztam, és csináltunk naponta 200ilyen szelvedot okostojás.Ez nem olyan szokvanyos munkahely mint máshol, de hadd ne kelljen már Pistat sajnaljam miből kapja a fizetest. Szerintem köszöni jól elvan. Van olyan tartalom gyártó akinek fizetek is, de az minőségileg kicsit más kategória mint Pistaek maradjunk ennyiben.

  2. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   @Shadow DooM 1. Nem vagyok a kisfiad!! 2. Másrészt: kritikát fogalmazol meg, de te nem tettél le egy forintot sem azért, hogy jogod lenne kritizálni. Te vagy a szponzor? A te 2 forintodból vesz Pista ételt a családjának, amit a HUpac fizet nekik azután, hogy megnézted a videót? Nem. Tehát ha kritizálod és az észt osztod, utána tedd meg, hogy virítod a lóvét. Ne a szponzorok pénzét költsd el. A saját lóvédért várj el jobb műsort. Küldheted a printscreent, amivel igazolod, hogy havonta hány forintot tolsz a Speedzone-nak. Utána számonkérhetsz. Addig pedig csak a vaker duma megy. Nemjó szakival csináltak videót? Hát én pont azt látom, hogy pont jó szakival csináltak videót. Vagy te egy konkurens autóüveg forgalmazó embere vagy és ezért ekézel? Innen fúj a szél? Mi az indítékod? Hagyd meg a többi nézőnek a nyugalom szigetét itt és ne trollkodd szét itt a kommentfalat. Köszi.

  3. Shadow DooM
   Shadow DooM
   5 napja

   @Green Sea Mussel Te miről beszélsz kisfiam, ingyen levegőt sem kapsz. Ők a nezettsegert pénzt kapnak, szponzorok állnak mögöttük. Van hogy néha nemjo szakival csinálnak videót, elofordul.

  4. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   Valamit meg kellene köszönnünk???? Ekézed a műsort, amit ingyen kapsz. Az ingyen kurvánál is reklamálsz, hogy kicsi a melle?

 14. Béla Benedek
  Béla Benedek
  10 napja

  Kár, hogy a vidéki Pilkington képviseleten nem ilyen a hozzáállás. 20 éves autó első szélvédő cserekor utólag derül ki, hogy takaró léc patentok cseréje feláras, nem szólnak, hogy levélrács eltörött "javítás" alatt(oké, hogy 20éves műanyag megfárad, törik, de legalább szóljanak), elhagyták az "A" oszlopba levő parkolójegy tartót. Mikor visszamentem reklamálni, elküldtek... Az új szélvédő amúgy klassz. :(

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   Máskor mindezt a helyszínen, fizetés előtt reklamáld meg. Pénztártól való távozás után.... ismered a szlogent.

 15. icram45
  icram45
  10 napja

  G Mercikbe régen a magyar SALGGLAS (Salgótarján) szállította az üvegeket :)

 16. YELLOW
  YELLOW
  10 napja

  Szegény Peti autója. Hát ezért vette? XD

 17. Hunor Zöld
  Hunor Zöld
  10 napja

  Kia Sephia-hoz van szélvédőjük polcon????? WTF!!? :O

 18. Zoltán Hugyecz
  Zoltán Hugyecz
  10 napja

  Egyszer ütöttem el fácánt, rendes nagy kifejlett példány volt. Céges Clio 2, kilépett az útra, gáz elvesz pici fék, látom megy vissza a bokorba, ekkor gázra léptem és közben meggondolta magát. Felrepült, anyós oldalán a szélvédő közepén hatalmasat csattant, fejemet ösztönből ilyenkor mindig lehúzom, már agyamon végigfutott, hogy a szélvédőnek annyi. Konkrétan semmi baja nem lett a szélvédőnek.

 19. Attila Toth
  Attila Toth
  10 napja

  Szuper volt a video! Köszönjúk! "A bagoly ráb@szott a sompolygásra..." nagyon nagy! Pacsi!

 20. Attila Könnyű
  Attila Könnyű
  10 napja

  UHU

 21. Don Dumbledore
  Don Dumbledore
  10 napja

  A cím telitalálat. A szélvédő a barátod! 2 hónapja 170-nél kaptam 1 kis kavicsot... + ha még a szemből felpattanó kavics tempójat is vesszük... 270 km/h-t tompíthatott a szélvédőm. Ha ő nem véd meg, akkor pont a bal szemembe jön, onnantól pedig a fene tudja mi történik. Szóval a szélvédő a barátod, és ne zsidózz 5-8000 forintot a kavicsfelverődés javításán. Én addig az esetig nem foglalkoztam azzal, hogy a szélvédő mit is véd... Na ezt!

 22. ati vegh
  ati vegh
  10 napja

  Bayer construct csak a miheztartás végett. 😎

 23. szilveszter vadászi
  szilveszter vadászi
  10 napja

  Eule 🦉

 24. András Bere
  András Bere
  11 napja

  Én vettem a Skoda Fabiamhoz utángyártott szélvédőt.... Akármilyen ablaktörlőt vettem rá ugyan ott húzott 2-3 csíkot. megbántam :( Ott biztos volt a szálvédőben egy pukli vagy nem tudom mi.

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   Lehet, hogy nem programoztad fel az utángyártott szélvédőt OBD-n keresztül az autóhoz és ezért csinálta.

 25. Zsolt Debreczeni
  Zsolt Debreczeni
  11 napja

  Most, hogy a jégesők nagyon sok kárt tettek a napokban pl. Debrecenbe a karosszériákban. ⛈🌩⛈ És az üvegek jobban bírták mint a kasznik. Erről is készíthetnétek egy műsort, hogy milyen javitási techikák vannak, a biztosítók a cascora hogy fizetnek, megéri-e javítani vagy cserélni érdemes stb. Ezt a témát is egy kicsit körbejárhatnátok mert szerintem nagyon sok károsult van az országba akiket érdekelhet.

 26. Márk Debreceni
  Márk Debreceni
  11 napja

  Ha minden reklám ilyen informatív, érdekes és szórakoztató lenne, egésznap reklámokat néznék. Kit érdekel ha félig az? Nekedis van a kocsidba, téged is érint, vagy ha nincs, holnaptól pontosan tudni fogod, minek nyomod neki a fejed a buszon... El felejtitek, hogy ez nem a Top Gear, 900 Millió fontos büdzsével, kell 1-2 ilyen. De mégegyszer mondom, ha ez ilyen szintre van hozva, messze nincsen Algoflex forte érzésed!

 27. István Major
  István Major
  11 napja

  azthittem uncsi lesz, de oriási volt. 👑

 28. Attila Perlaki
  Attila Perlaki
  11 napja

  Szép új vilàg...de legalább van aki futni is tud vele. 😇😁

 29. Kopa József
  Kopa József
  11 napja

  Eule. A bagoly.

 30. Bendegúz Báthori
  Bendegúz Báthori
  11 napja

  Ez inkább volt műhelyepizód...

 31. Gaben
  Gaben
  11 napja

  Náluk akartam szélvédőt cseréltetni.. Sima 2016os Honda Civic.. 3-4hetet mondtak mire meg érkezik a szélvédő.. 😅 Elmentem máshová, és kicserélték.. 😅👎

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   Na de nem Pilkington szélvédőd lett. Tudod....

 32. viktor0324
  viktor0324
  11 napja

  Hehh a bratyóm :D

 33. Péter Léber
  Péter Léber
  11 napja

  Pont időszerű, két hete kaptam kavicsot reggel, lehúzott ablakkal állt, melegben még így is végigrepedt 😥

 34. FreestylerAlbert
  FreestylerAlbert
  11 napja

  Már tudom késő de a szélvédő karc eltávolítás az érdekelt volna nagyon. Vagy ők egyáltalán nem csinálnak olyat?

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   @Dávid Eckschmidt Biztos vagyok benne, hogy nem fogok csalódni a Pilkington cégben. A videó 100 %-ig meggyőzött erről. Béke!

  2. Dávid Eckschmidt
   Dávid Eckschmidt
   5 napja

   @Green Sea Mussel mindent javítottam,és elolvastam minden kommented "utólag" már értem az iróniád...remélem nem fogsz csalódni a cégben...és nem lövöldöztem hanem reagáltam ,,, :) A mosolygó fej tudtommal bármi "humorosnak képzelt" iromány mellérakható.. :) béke!

  3. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   @Dávid Eckschmidt Az a kétszer inkább háromszor, olvasd vissza. De látom, mostanra kijavítottad az elírásokat. Azonban egyáltalán nem érted a humort. Segítek: amikor ez a jel van kitéve, hogy :), akkor az a humor jele. Ráadásul háromszor is kitettem ezt a jelet, hogy még véletlenül se vedd bántásnak. De te nem vetted az adást. Szóval mellé lőttél azzal, hogy szánalmas, meg trollkodás, meg offense volt vastagon, mert egyáltalán nem annak szántam. Irónia. Tudod mi az? Ha elolvastad volna a többi kommentemet is, láthattad volna, hogy van köztük egy olyan, hogy épp "felmagasztaltam" a cégeteket azzal, hogy én biztos, hogy ott fogok üveget cseréltetni a kocsimban, ha szükségem lesz rá. Szóval legalább nézz köbe, mielőtt vaktában lövöldözöl.

  4. Dávid Eckschmidt
   Dávid Eckschmidt
   5 napja

   @Green Sea Mussel sorry.. Offense volt vastagon.. Igazad van elírtam a cég nevét kétszer is.. Éjszaka írtam hulla fáradtan, és segíteni szerettem volna nektek... Elnézést kérek,, legközelebb nem fordul elő hasonló... Az, hogy ki hogyan áll a munkáltatójával, magánügy... Az meg vicc és szánalmas, hogy segítségre trolkodással reagálnak eggyesek.

  5. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   ​@Dávid Eckschmidt Te biztos ott dolgozol? :) Csak mert a cég nevét sem tudod leírni helyesen, ráadásul többször sem, ráadásul már szerkesztetted is a kommented: "Mi a Pilkinkingtonnál nem igazán foglalkozunk karceltávolítással.De van egy visszatérő vállakozónk aki igen,és menti a menthetőt...menthető karcolásokban nem akadhat el a körmöd....ha túl mély a karcolás és elakad a körmöd akkor sajnos cserélni kell az üveget,mert nem polírozható..illetve torzítana az üveg a polírozás helyén->ami ugye fokozottan veszélyes!" Vagy épp felmondás előtt állsz? :) No offense! :)

 35. Robert Vaida
  Robert Vaida
  11 napja

  Ba tenyleg itt irja

 36. Lacika Jasko Mooky
  Lacika Jasko Mooky
  11 napja

  Német 🦉: Das uhú!!!

 37. Laci Tóth
  Laci Tóth
  11 napja

  22:56 hmmm nice background

 38. Gabor
  Gabor
  11 napja

  Az nem tetszik, hogy miért kell egy autót teljesen porig alázni, rongálni. Akármennyire is bontóban a helye.

  1. pajeroee42
   pajeroee42
   11 napja

   van valami tipped arra, hogy máshogy mutathatnák be biztonságosan, mi történik, ha nagy sebességgel telibe csap egy aránylag nehéz tárgy?

 39. Tamás Tasnádi
  Tamás Tasnádi
  11 napja

  A fácán pilóta nem volt boldog , hogy elkurtátok a madarát . De nyilván volt az a pénz 💸💰

 40. Norbert Oláh
  Norbert Oláh
  11 napja

  ha mindenki utálja a fűtőszálas első szélvédőt, akkor miért erőltetik a gyártók??? a golfban nem volt, de szélvédőre állítottam a befúvást meleg levegővel és pillanatok alatt leolvasztotta annyira a jeget, hogy már könnyen le lehetett húzni a jégkaparóval. a fókában meg ilyen fűtőszálas vacak van és ha rásüt a nap szemből, alacsony szögből, akkor borzalom, alig lehet kilátni. és nézhetem az év 365 napján a hülye rácsot :/

 41. tűd atti
  tűd atti
  11 napja

  Sziasztok ! Egy kerdés: a guminyomást nem kell ellenörizni kalibrálás előtt ?

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   De. Miután megmérték a gumi levegőjének hőfokát, páratartalmát és kémhatását. Csak utána.

  2. Dávid Eckschmidt
   Dávid Eckschmidt
   10 napja

   kérdésed jó (helytálló) Ugyan a videóba is említik hogy 2 fajta kalibrálást külömböztetünk meg.....és csak nagyon kevés autó igényli mindkettőt.... Statikus kalibráláskor az autó egy helyben áll! Ilyenkor a kamera távolság,mélységérzékelését állítják be a táblákhoz(még kerék sem kell az autóra)Dinamikus kalibrálásnál pedig az autó forgalomban vesz részt és a környezeti körülményekhez hangolják a szélvédő extráit....Namost a kressz kimondja,hogy csak megfelelő guminyomással használhatjuk a gépjárművet!

 42. tukizoli14
  tukizoli14
  11 napja

  A ford transiton látottak alapján nagyon nagy szerencsém volt múltkor. 120 környékén a fácán úgy gondolta hogy az út széléről fel repül és én akinek ideje sem volt kb reagálni szépen megfogom az első szélvédőm kellős közepén úgy hogy csak a fácán sáros lenyomata maradt ott.

 43. Imre Kerekes
  Imre Kerekes
  11 napja

  Most hogy jöttek a jègesők nem árt egy kis szélvédő cserès cég reklám.

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   Nekem kifejezetten hasznos volt a videó témája és az alatt írott kommentek. Eddig nem tudtam, hogy mekkora különbségek lehetnek minőségben üveg és üveg között. Engem meggyőzött a videó és az alatt lévő kommentekben leírtak. Ha szükségem lesz üvegre, a Pilkington-t választom. Inkább, mint hogy kockáztassam más noname gyártó vékonyabb, hepehupás, torzításos üvegeinek megvásárlását. Meg biztonsági szempontból is lényeges a minőségbeli különbség.

 44. János Horváth
  János Horváth
  11 napja

  Látod Látod Pityu.. az ilyen adásokat szeretjük ahol tanítasz minket baszod.. tanulunk valamit arról, ami körülvesz minket... Szééép volt ;) Fasza

 45. Alex Jagodits
  Alex Jagodits
  11 napja

  16:40 Eule 😅 Wenn es eine Frage gibt, gibt es eine Antwort auch 🤷🏼‍♂️☝🏼🙄

 46. Green hun
  Green hun
  11 napja

  1:51 nél feltünik egy bérgyilkos cucc is.

 47. Péter Kósa
  Péter Kósa
  11 napja

  Szuper! Na most kérek szépen tippeket, hogy, hogyan lehet a szélvédőt könnyen, egyszerüen és folt mentesen takarítani belűlről...mert én agyf..szt kapok tőle, hogy alig érem el- át.... :D

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   @Fullosan Pupák 🤣🤣

  2. Fullosan Pupák
   Fullosan Pupák
   5 napja

   @Green Sea Mussel kicsit pöttyös, de ugy szép ha fáj 🤣🤣

  3. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   @Fullosan Pupák A csaj csíkos és foltos? :) Zebrát d.gsz? :) Vagy leopárdot? :)

  4. Dávid Eckschmidt
   Dávid Eckschmidt
   10 napja

   Üdv! Nem biztos,hogy szabad műhelytitkokat elárulnom! De mi üvegtisztításra a " Sika " termékeit használjuk....tökéletes beváltak...(mindenképp olvassa el és tartsabe a használati útmutatót)

  5. Zoltán Hugyecz
   Zoltán Hugyecz
   10 napja

   Imádok autót mosni és takarítani, ezt az egy helyet kivéve.

 48. Vahúr,a nő és transzi verő pedofil
  Vahúr,a nő és transzi verő pedofil
  11 napja

  Mcisti vamzer! Keressetek rá!

 49. Pongyi
  Pongyi
  11 napja

  Olyan volt ez a rész mintha találtam volna egy szekrényt, ami mögött Narnia van.

 50. Terror_mp4
  Terror_mp4
  11 napja

  Fuu gyerekek, 19:54 kor van az évszázad legnagyob vágása :D mennyire jó már, nagyon tetszett :D

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   Mit kéne látnom 19:54-kor?

  2. Dávid Eckschmidt
   Dávid Eckschmidt
   10 napja

   khm túl jó szemed van!.....sokan nem fogják észrevenni amit te igen....én is nehezen vettem észre pedig egy pár éve náluk dolgozok :)

 51. Ákos Erdős
  Ákos Erdős
  11 napja

  Tesla X szélvédőcsere srácok az kihivas

  1. Ákos Erdős
   Ákos Erdős
   11 napja

   Akkora mint a bazilika

 52. B H
  B H
  11 napja

  Kár volt ezért (is)…

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   Mi volt kár?

 53. R4tB4G
  R4tB4G
  11 napja

  EZ lenne egy szombati, "fő" adás tartalma? - SKIP -

 54. Oldfirehand
  Oldfirehand
  11 napja

  A dushkabin ajtó is többezer darabosra törik. 😃

 55. Bence Milán
  Bence Milán
  11 napja

  Mintha Tibi beszélne, nagyon hasonló a hangjuk..

  1. Ács Dávid
   Ács Dávid
   10 napja

   Tibi most is ott van ,itt van! Vigyáz a csapatra. 😎🙂🙂

 56. Norbert Orosz
  Norbert Orosz
  11 napja

  Remélem nem marad ki a tévhiteknél majd a téli meleg vizes hó, ill. jégtelenítés sem...

 57. laszlo simon
  laszlo simon
  11 napja

  Alakul ez, üzleti modell by a Kasza Tibi: Kifizessem vagy kiposztoljam? Amúgy nagyon idegesítő, hogy fogalmad sincs semmiről b+ és állandóan beleszólsz a szaki mondandójába.....

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   @laszlo simon Nem értek egyet veled. Véleményem szerint Pista hobbiként végezHETI a munkáját és ennél nem kell több az életben. Láthatóan jól érzi magát a Speedzone-nál és a csapat is kerek. Szerintem most jó úton haladnak. Vinyus idejében sem volt ilyen kerek a stáb és ezzel nem Vinyus érdemeit akarom kisebbíteni (Isten nyugosztalja), hanem egyszerűen arról van szó, hogy beérett a munka gyümölcse. Göbi, Tanja, Csikós mind-mind üde színfoltja a cégnek. Bence pedig szerintem csak papíron ügyvezető (=valakinek lenni kell), meg ugye sokkal jobban jár Pista is, ha Bencét viszi a hatóság, mintha őt vinné, ha ő lenne az ügyvezető! 🤣🤣 Kellemest a hasznossal.

  2. István Vályi
   István Vályi
   9 napja

   @Tibor Kovács-Vass Sosem fogom kikérdezni annak a véleményét, aki a büdös életben nem csinálta ezt a munkát

  3. Tibor Kovács-Vass
   Tibor Kovács-Vass
   9 napja

   @István Vályi Tudod Pista, mondd mint Jules mondta: "I don't remember asking you a goddamn thing!" Ha nem hajtod az interjút, akkor lassú lesz, ha hajtod, akkor az a baj. Kis kedveskedő tartalom? Persze, de baszott informatív és(!) szórakoztató! Mindenhol van ilyen, még a szent Motor Presse berkeiben is. Csak egyes emberek azt hiszik, hogy a színész a boltban tapssal fizet.

  4. István Vályi
   István Vályi
   9 napja

   @laszlo simon perszepersze, naprakész, az nálad mit jelent? Majd csak figyeld, mennyire vagyunk naprakészek :) Benned kinek a kijét tisztelhetjük amúgy?

  5. laszlo simon
   laszlo simon
   9 napja

   @István Vályi Mivel lassan közelebb vagyok az 50 hez mint a 40 hez, ezért elég határozott elképzelésem van a világról. Realista vagyok, ritkán tévedek. Megjegyzem, a te tudásoddal én elköszönnék a speedzontól. Ez már lefelé megy. Engedd el. Lépj időben. A cégvezetés teljesen alkalmatlan, semmivel nem tudtok lépést tartani. Nem vagytok naprakészek autós témában. Mióta Csik megjött ti valami autós "Stranger Things" vagytok a múltból, csak sz@r kiadásban. Tartalom csak azért van mert nektek, az öregeknek, a kapcsolati tőkéje ezt lehetővé teszi. Kedvelem a privát csarornádat, ott magadat adod. Egy jótanács, ingyen adom: én a helyedben a ClassicCar -os sráccal tervezgetném a jövőmet....... Amit ketten tudtok együtt, azt nem tudja senki abban az országban.

 58. Laszlo Kozma
  Laszlo Kozma
  11 napja

  Még néztük volna, hogy hogy is van ez az üveg csere de valahogy az a rész pont p{rgött nagyon☹️

  1. Szabolcs Komáromi
   Szabolcs Komáromi
   10 napja

   Foleg a ragasztas...

 59. Laca
  Laca
  11 napja

  Nagyon szép kérdés volt, hogy miért olcsóbb a többi üveg. Nem is nagyon volt rá válasz. :D Öngólnak is lehetne mondani. Nekem soha nem volt semmi problémám utángyártott üveggel. Ez a pilkington nem ér annyit amennyit elkérnek érte. :)

  1. Dallos Zsolt
   Dallos Zsolt
   10 napja

   @marco Dominic Olvasd el még egyszer figyelmesen: nem azt írtam, hogy CSAK azt hagyják ki, hanem hogy "pl." azt kihagyják. De nyilván egyéb minőségbeli különbségek is lehetnek.

  2. marco Dominic
   marco Dominic
   10 napja

   @Istvan Losonczi Ezt az írását kinek címezte?

  3. Istvan Losonczi
   Istvan Losonczi
   10 napja

   Majd ha heti 10- et kicserélsz rájössz , Hogy mit is jelent a "méretpontatlan" és "fénytöréses" üveg..... Maradjunk annyiban , Hogy szerencséd volt!! Eddig.......

  4. marco Dominic
   marco Dominic
   11 napja

   @Dallos Zsolt Pluszban hullámos is lehet mint ahogyan én is jártam, tehát egy után gyártott üveg ami azt jeleni , hogy kínai szar azt nem szabad venni soha sem. Én se veszek még egyszer után gyártott szart. Tehát nem csak a hangszigetelést hagyják kedves Zsolt, csak ön sem ért a témához. És még sorolhatnám, hogy miben különbözik egy gyári beszállító által gyártott üvegtől a szar rosszminőségben gyártott üveg. Ja, és pont egy családtagom járt úgy egy után gyártott szélvédővel, hogy az ölébe tört az egész mikor ne kirepült egy sas. És nem pókhálósod ott mint egy gyári ahogyan azt kell neki.

  5. Dallos Zsolt
   Dallos Zsolt
   11 napja

   Tulajdonképpen minden szélvédő "utángyártott", mivel egyik autógyár sem áll neki üveggyárat építeni - felesleges is lenne. Megveszik a nagy beszállítóktól és kérnek bele egy márkalogót. Ennyi különbség van a gyári, és a nem gyári szélvédő között. Itt természetesen a normális cégekről beszélek (pl. Gobain, Pilkington, Carlex). A sokkal olcsóbb másolatok annyiban lehetnek rosszabbak, hogy pl. kihagyják a hangszigetelő réteget, mert az nem látszik ránézésre, de autópályán hallani lehet a különbséget.

 60. Rolf Milán Nagy
  Rolf Milán Nagy
  11 napja

  A panoráma tető nehéz, meleg és drága, de a gyerek csillogó szeme a hátsó ülésen megfizethetetlen.

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   @B B Gyerek nem kell?

  2. B B
   B B
   11 napja

   Nem kell! ✌️☝️✌️

 61. László Orsós
  László Orsós
  11 napja

  Ez egy érdekes és haszon "kis" videó lett! Köszi!

 62. tamas gembala
  tamas gembala
  11 napja

  pisti abagoly ojle

 63. kujanCShi
  kujanCShi
  11 napja

  Hát persze, hogy 200 méterre tőlük sérül az üveged, véletlen :)

 64. A. Z.
  A. Z.
  11 napja

  e Eule

 65. TECHNO TRONIC
  TECHNO TRONIC
  11 napja

  40 perces reklámfilm

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   @Márk Debreceni Pontosan úgy van, ahogy az első mondatodban szerepel!

  2. Márk Debreceni
   Márk Debreceni
   11 napja

   Ha minden reklám ilyen informatív, érdekes és szórakoztató lenne, egésznap reklámokat néznék. Kit érdekel ha félig az? Nekedis van a kocsidba, téged is érint, vagy ha nincs, holnaptól pontosan tudni fogod, minek nyomod neki a fejed a buszon... El felejtitek, hogy ez nem a Top Gear, 900 Millió fontos büdzsével, kell 1-2 ilyen. De mégegyszer mondom, ha ez ilyen szintre van hozva, messze nincsen Algoflex forte érzésed!

  3. Buffy 78
   Buffy 78
   11 napja

   Engem pl. nem kényszerített senki, hogy megnézzem, egyszerűen érdekelt...

  4. Imre Fodor
   Imre Fodor
   11 napja

   Az ilyen adásoknak is köszönhető, hogy elkészülhetnek "Menni Dubai, Amerika, 24h racse" stb sorozatok.

 66. gardaden
  gardaden
  11 napja

  Eule a bagoly! 😉

  1. 8lifeisamovie8
   8lifeisamovie8
   11 napja

   Finneknél meg például: pöllö :D

 67. 8lifeisamovie8
  8lifeisamovie8
  11 napja

  Aztán hány kilóval lépkedtél rá az üvegre? 1q? :)

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   @György Takács Pista sokat fogyott. Szerintem most 95 kg. Vagy nem?

  2. György Takács
   György Takács
   11 napja

   1,2q inkább

 68. György Takács
  György Takács
  11 napja

  Ahogy Winkler mondaná Bill Clinton üveg😃

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   @Highwayman Totálisan osztom a véleményed. Még jó, hogy kiszállt/kirepült a körhintából és nem kell néznem többet a Totalcar-on. Tudod, olyan, mint a 18 éves modell alkatú lány 30 év múlva: inkább vegyen fel hálóruhát magára lefekvéskor, elhiszed, hogy bombázó, csak ne kelljen látnod.

  2. György Takács
   György Takács
   11 napja

   @Highwayman szerepelt a reklámban és volt is a gyárban kint. 3 éve volt ugyanez a műsoron nála.

  3. Highwayman
   Highwayman
   11 napja

   És ezt az okosságot két sörteszt között böffentette fel? Addig kedveltem amíg főként autókkal foglalkozott. Nem tudom sokra êrtékelni, ha valaki videókban iszik, hülye napszemüvegeit mutogatja, meg a fancy karóráit. Sajnos egy levitèzlett trendi celeb lett ő is, aki már haloványan emlékszik arra (cool autós újságíró) miért is szerették meg az emberek 🙄

 69. Richy
  Richy
  11 napja

  Inkabb XC60-as Szelvedo Xc90-be csak 1 kamera van

  1. Dávid Eckschmidt
   Dávid Eckschmidt
   10 napja

   egy adott autótipushoz lehet akár 5-6 külömböző felszereltségű szélvédő is...A legtöbb gyártó gondol a vásárlói pénztárcákra is....

 70. Zsolt Nagy
  Zsolt Nagy
  11 napja

  Ezek a szombati adások az igaziak

 71. gss fiokja
  gss fiokja
  11 napja

  Pista!!! Ha hozzám (néző) beszélsz miért Petizel? Ha meg Petihez beszélsz miért teszed ki nekem a tartalmat???

  1. Dániel Németh
   Dániel Németh
   11 napja

   Bencével még azért ment el ez, mert ő legalább reagált és kialakult valami oda-vissza interakció. Peti pedig ahogy látom, szeretne megmaradni a kamera túloldalán, amivel nincs is baj és igen, akkor viszont nem kellene Petizni.

  2. TECHNO TRONIC
   TECHNO TRONIC
   11 napja

   Nézzed Peti ! Figyelj Peti ! Látod Petikém ! Azért ez nem semmi Peti ! :DDDDD