Speedzone teszt: Jeep Compass: Jeep vagy divat?

1 300 Megtekintés 42 E

www.autohitel.hu
www.patreon.com/speedzone
www.speedzoneshop.hu

A legendás, kategória teremtő Jeep is beállt a sorba és népszerű városi terepjárót kínál. De vajon mennyire maradt Jeep az új Compass?

Megjegyzés

 1. Roland Takács
  Roland Takács
  8 napja

  Annyira korszak alkotó volt a Jeep , hogy Szerbiában a kategóriát (terepjáró, SUV) konkrétan így hívják dzip (Jeep) , tehát nálunk az X3 is Jeep például 🤪🤣😂

 2. Zoltan Boros
  Zoltan Boros
  10 napja

  Miért környezetbarátabb a műanyag (műbőr), mint a valódi bőr!? A műanyag előállításának lehet, hogy kisebb a káros környezeti lábnyoma, mint a marhák felnevelésének, viszont a bőr természetes anyag, sokkal gyorsabban lebomlik, mint a műanyagok, ráadásul káros maradványok nélkül. Másik dolog: Vajon mennyire kényelmes egy hosszú ülőfelületű ülés gyerek, vagy alacsony felnőtt számára!?

 3. Adrian Marin
  Adrian Marin
  12 napja

  Tudom H ez már nem az a Jeep még stb de tényleg így egy teljesen korrekt, csinos autó nekem semmi bajom vele.Tánya együttműködése viszont nagyon tetszett, csak így tovább!

 4. Erno_a5
  Erno_a5
  13 napja

  1.3 motor, összkerék semmi, ez így szánalmas. Pedig jól néz ki, jó lett a ráncfelvarrott forma, klassz lett a műszerfal. Remélem lesz nagyobb motorral meg összkerékkel is...

 5. Dodi T.
  Dodi T.
  14 napja

  Kedves Speedzone És Göbi. Lehet a rajongótábor "szétfog savazni", de én akkor is leírom a véleményem . Bár, egy picit fura hogy senki nem írt kerek kritikát a műsorrol, csak ömlegést olvasok ami szerintem már gáz .Vagy, törölve lett egy-két éles nyelvű vélemény. Göbidoktor! Szerintem ne erőltesd ennyit a műsorba a párod.Se a személyét, se a nevét ! Zavaró ez a sok "Tányácsku-zás" (egy alkalommal a műsor alatt 5ször sikerült megszólítanod, ami már tényleg gáz.)Másrészt szerintem nem szívesen áll Ő a kamera ezen oldalásra. Egy kamera stabilizátort pedig vegytek le a polcrol mert kicsit hozzátenne a műsor színvonalához . Természetesen tisztelgem a csapat előtt !Nagyon tetszik a munkátok.

 6. Adam Benedek
  Adam Benedek
  16 napja

  Tányecska nem mondta, hogy azért teszik lentebb a csomagtartó záró gombot, mert az alacsonyabb emberek (nők) is elérik így!? Ami gyakorlatias, jó megoldás.

 7. Prompter Text
  Prompter Text
  18 napja

  Ez is egy fiat panda jeep badzzsel? Hulyeknek mar minden szart el lehet adni…

 8. Gergely Petho
  Gergely Petho
  19 napja

  Na most mar a Tanja is szakerto... Mar a vagotol kezdve mindegyik "versenyzo"... Vinyus gyere vissza!

 9. Kertész Kristóf
  Kertész Kristóf
  19 napja

  Tánja 🤘

 10. Ádám Schrempf
  Ádám Schrempf
  19 napja

  A 2. 100as a földön maradt :D

 11. Zoltán Balogh
  Zoltán Balogh
  21 napja

  Ismét egy minőségi műsor, és Tanja is viszi a show-t. Szerintem mindenki imádja, még a feleségem is.

 12. Zalán Géresi
  Zalán Géresi
  21 napja

  29:07 - "Benzintyúk" ! :)

 13. Gábor Fekete
  Gábor Fekete
  22 napja

  Szia Doki! Nekem egy nagyon jó ismerősömnek volt, már nincs mert eladták Grand Cherokee 2019. Volt vele baj bőven, fullos volt 24 millió volt a listaára és nagyon hamar a hátsó tér belső burkolatai elváltak és zörgött, a nagynyomású mosó megbontotta festést elöl a motorháztető környékén. És a szerviz az katasztrofálisan lassan működik a garos javításoknál vagy cseréknél kimondottan lassan. Összesítve 24 misiért nem volt valami nagy minőség, már el is lett adva. De ez egy Compass és lehet hogy az már jobb a videó mindenképp profi volt a "kameraman" is ügyes volt. Sok ilyen jó videót kérünk még!

 14. Jules Winnfield
  Jules Winnfield
  22 napja

  Még ilyen Tányás videjót :)

 15. Márk Horváth
  Márk Horváth
  23 napja

  Egy Hummer H1 teszt jólenne egyszer

 16. László Tarsoly
  László Tarsoly
  23 napja

  Nagyon jó az anyag. Én magam is Jeep tulaj vagyok, csak egy észrevétel: Cherokee XJ '96-ig egyedüli, aminek 8-as tagolású a hűtőrácsa 😉

 17. Norbert Tichi
  Norbert Tichi
  23 napja

  Tanja, nem kamion, LKW!! :D

 18. Simon Templomos
  Simon Templomos
  23 napja

  Azért nem a peremre teszik a csomagtér gombot, hogy pl. gyerekek is elérjék>sokkal okosabb megoldás.

 19. sebastian bojkovic
  sebastian bojkovic
  23 napja

  Nagyon szuperek voltatok így együtt.köszönjük szèpen

 20. Attila Tamás Makai
  Attila Tamás Makai
  24 napja

  A villanymusztáng után ez már nem is annyira sokkol. Elsőkerekes, lakóparki SUV, okés. De JEEP? Tánya mondta ki a tutit(4:40) "Az egy dolog, hogy a mai jeep-féle, csúf autók nem igazán terepre vannak kitalálva". A Jeep-nek ez volt a lényege...

 21. Szaniszló János Nagy
  Szaniszló János Nagy
  24 napja

  Dodj rá terepgumit és irány a hegyek!

 22. filmtabletta
  filmtabletta
  24 napja

  Tanja teljesen feldobta a műsort! Köszönöm! Sajnos mindezt nem feledteti hogy mi lett a Jeep-ből. Kizárólagos elsőkerékhajtás? Egy "terepjárón"? Tudom, konzervatív vagyok, de egy Jeep hogy adhat ki a kezéből egy olyan autót, amin nincs legalább egy kapcsolható összkerékhajtás "baj" esetére, amikor a pénzes csávó esetleg bevinné a gazba a gépet!? Ami tetszett, az a 220V a laptopnak hátul, meg a "szabadonfutó". De mi már ez a motor is 1.3liter 150lóerővel? Mennyire van az a motor kihegyezve? Meddig fog az tartani? (és a segédberendezései). Amúgy rájöttem, a holland piacra szánták. Itt rohadtsok a fekvőrendőr (drempel) azokat leküzdeni elég ez a tudomány. De 44350Euróért már komolyabb autót is adnak.

 23. Patrik Pruzsinszky
  Patrik Pruzsinszky
  25 napja

  Göbi! Mi van a KTM melóddal? A céges Golffal?

  1. Doki_Tanja AdVANture
   Doki_Tanja AdVANture
   19 napja

   Megvannak, köszi. Golfban már 70 ezer van.

 24. Sándor Ács-Tari
  Sándor Ács-Tari
  25 napja

  Tánja jött, győzött és maradt, ugye marad? :D mármint a képernyőn :) ilyen felosztásban amúgy nagyon szivesen látnám Dokival párban autóteszteken :) nagyon aranyos és jól áll neki az akcentus :) Örülök hogy megmutattátok :P és remélem ő is jól érezte magát így kamerák elött, jó aazért hallani egy nő véleményét is mert tud másik szemszöget mutatni :)

 25. Attila Margitay
  Attila Margitay
  25 napja

  Tanja, a "benzíntyúk" valami szuper! Okos, hozzáértő, alapos, kifejezetten érdekes, hogy saját nézópontja van, amivel sokat ad hozzá Göbi amúgy is alapos elemzéséhez. Így a legjobb, sok ilyet szeretné(n)k még látni! Tanja rulez!

 26. Tzi Gruu
  Tzi Gruu
  25 napja

  Göbit vajon mivel zsarolja Vályi, hogy még mindig nincs saját autós YT csatornája?

  1. Tzi Gruu
   Tzi Gruu
   19 napja

   @Doki_Tanja AdVANture Göbi szakmai tudása bőven elvinne egy saját autós csatornát, Tanyesku. :)

  2. Doki_Tanja AdVANture
   Doki_Tanja AdVANture
   24 napja

   Gondolom, hogy viccelsz, Pista még segítene is, de a mi yt csatornánk nem az autókról fog szólni. Főleg nem. Iratkozz fel, jönnek majd a videók.

 27. Thomas88
  Thomas88
  25 napja

  27:47 -nél : Lane Assist

 28. Vas Zoltán
  Vas Zoltán
  25 napja

  Nagyon jó hogy Tánya végre kilépett a kamera mögül! Nagyon cuki az akcentusával. 😊😊 Reméljük most már többet látjuk a tesztekben. Nagyon jó párost alkottok. Csak így tovább! 👍👏👏

 29. Richard Andrew
  Richard Andrew
  25 napja

  A sok előttem szólóhoz csatlakoznék, szerintem is többet kellene szerepeltetni Tanja-t... Sztem is mókás az akcentusa, a jó értelemben! 🙂 A lakóautós részekben is szerettem nézni. Én mint az Óhazát elhagyó magyar, ezt külön aranyosnak tartom, mert az én akcentusom is nyílvánvalóan mókás a helyieknek a választott hazámban... 😀 Szóval több Szőkecápát!, (Pista szavaival élve) a képernyőre...🙂 Puszi mindenkinek!

 30. Zoltán Csémi
  Zoltán Csémi
  25 napja

  Mindenféle képen több tesztet Tanjával! Nagyszerű módon sikerül hozzátennie a “hétköznapi ember” szemszögét! “Megvettem!” -Liebe Tanja, ich hoffe kann ich noch sehen sie bei dem nächsten Video! Vielen-vielen Dank 😌

 31. Erzsébet Vrzala
  Erzsébet Vrzala
  25 napja

  Az új autók között többnyire a szürke ötven árnyalata van a szin választékban. Miért van ez? Több márkánál is feltünt már...

  1. Garázs Géza
   Garázs Géza
   23 napja

   pont ennél a jeepnél van rengeteg színes !

 32. Ottó Szárnyasi
  Ottó Szárnyasi
  25 napja

  "Csepereg az eső, lefolyik a Dzsí-pemen..."

 33. Gabor Szabo Gabor
  Gabor Szabo Gabor
  25 napja

  Jó volt nagyon Göbi, és még több Benzintyúk! 😀

 34. Gábor Szabó
  Gábor Szabó
  25 napja

  Nagyon tetszik ez a faceliftes Compass és végre korrektül néz ki a belseje is. A sok dizájn crossoverrel ellentétben (CX30, CH-R, Puma, XCeed, stb) ebben rendesen el lehet férni, van fejtér, van hátul lábtér, van hasmagasság, normális méretű ablakok, csomagtartó, stb, szóval ügyeltek, hogy a használati érték ne csorbuljon. Jellegre olyasmi jószág, mint a közkedvelt Vitara, csak igényesebb, nagyobb és persze "menőbb". Nekem egy kézi váltós Longitude még pont beleférne a keretbe, de egyelőre mindenhol csak a jobban felszerelt automata váltós példányokat tesztelték.

 35. YELLOW
  YELLOW
  25 napja

  Csütörtökön megszólták Tanyecskut a Mika Q&A alatt, most mintha célzott is volna rá, hogy megy vissza a kamera mögé, ne legyen olyan statikus. Pedig én sosem éreztem annak, sőt hát Bence tanulhatna tőle.... XD Tanja jó fej, és korábban is ügyes volt. Komposzt! :D Hát én meghallgattam, de nem tapadt be a dallam. :D

  1. YELLOW
   YELLOW
   24 napja

   @Doki_Tanja AdVANture ugye én egy más után néztem őket, meg úgy is követték egymást, és olyan furcsa volt. Akkor csak véletlen. :-)

  2. Doki_Tanja AdVANture
   Doki_Tanja AdVANture
   24 napja

   Ezt korábban forgattuk, raadasul a Mika adást Tanja szerintem nem látta. Pedig kedveli a Mikat... 😝

 36. Zoltán Hencz
  Zoltán Hencz
  25 napja

  Nagyon jó volt!! Jó volt hallani Tanya véleményét!!!👍👏

 37. Karesz Csernus
  Karesz Csernus
  25 napja

  Tánya és Göbi. Über alles. Tetszik, "minden körülmények között" kell Tánya a felvételekre. 👍👍👍❤️

 38. homo deus
  homo deus
  25 napja

  Külön köszönet a 4K-ért a minőségi tartalom mellett 🙏

 39. Aron Lantos
  Aron Lantos
  25 napja

  Köszönjük a bemutatót, nagyon jó videó volt. Ha meg tudnátok mondani a Jeep pontos színét, megköszönném! Carbon Black vagy Granite Crystal? Épp egy 80th Renegade vásárlása előtt állok 😊 Köszönöm!

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   18 napja

   @Aron Lantos Mert ennyi pénzért több tucatnyi JOBB választásod lehet, más márkákból.

  2. Aron Lantos
   Aron Lantos
   18 napja

   @Green Sea Mussel miért ne, várom a kritikákat is, kíváncsi vagyok mindenre

  3. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   18 napja

   @Aron Lantos Meg ne vedd!

  4. Aron Lantos
   Aron Lantos
   25 napja

   @Gábor Szabó köszi szépen!

  5. Gábor Szabó
   Gábor Szabó
   25 napja

   Ez a Granite Crystal.

 40. Kettő Egy
  Kettő Egy
  25 napja

  Páran úgy siratjak itt a V8-at, mintha 15 éve V8-as passattal meg V8-as ford Fiestával járt volna mindenki itt Magyarországon. Jó teszt, suvok nekem semlegesek, de ez egesz jopofa.

 41. Sensei Blondie
  Sensei Blondie
  25 napja

  Trail-t kell venni és akkor van összkerékhajtás, igaz, már csak használtan lehet, ha egyáltalán lehet. Tanya szerint ez az autó olyan rossz minőségű utakra való amin épp mentetek, ha már az első kerék hajtás miatt terepre nem jó. Viszont én attól az állandó huppogastól, ami a futóműtől hallatszik, a falra tudnék mászni. Hogy nem zavart titeket? 🤔

  1. Sensei Blondie
   Sensei Blondie
   24 napja

   @Péter Domján Igen tudom, hogy úthiba. Arra utaltam, hogy Tánya szerint az autó ilyen rossz minőségű utakra való, de ha így lenne, akkor nem kellene így huppognia, pláne nem egy 11 millás autónak. Szerintem.

  2. Péter Domján
   Péter Domján
   24 napja

   Az ütemes huppogás a 4 es út hibája ,mintha dilatáció lenne benne . Aki arra jár, mindenkit zavar ,bármilyen autóról van szó .

 42. Jim Beam
  Jim Beam
  25 napja

  Unokaöcsém bérelte külföldön, az 1,4 turbo 4wd változatát, azzal jött haza. Volt német és magyar autópálya, főutas tempó, kisvárosi közlekedés dugó nélkül. Fogyasztása 10 liter volt, egyszer lement 9,8-ra 60 ezer volt benne. Az autó belül kicsi, de ez látszik a videón is. Amúgy semmi extra egy egyszerű mai autó.Nyilván a downsizing itt sem jött be. Ha már 10 l fogyasztás: volt szerencsém Ford Ranger V6 3,2-vel is közlekedni, az is 10-et evett, kb ugyanúgy ment valszeg a nagyobb tömeg elvitte a nagyobb teljesítményt.

  1. Jim Beam
   Jim Beam
   25 napja

   @Garázs Géza mert nem volt

  2. Garázs Géza
   Garázs Géza
   25 napja

   miért nem dieselt bérelt ? az fele ennyit eszik

  3. Garázs Géza
   Garázs Géza
   25 napja

   a downsising előnye lassú közlekedésnél domborodik ki , városban literekkel kevesebbet eszik

 43. Ferenc Fogarasi
  Ferenc Fogarasi
  26 napja

  Fostalicska szar, meg sem kellett volna említeni. Az a tablet meg borzalom.

 44. Bence Nemoda
  Bence Nemoda
  26 napja

  #térbeliforgattyúkarelékelésűfőtengely

 45. RaggaFlash
  RaggaFlash
  26 napja

  Tánya fain, saját észrevételek saját vélemény stb....ja és a kamerát is tudja kezelni :D vagyis tudja mit kell mutatni....részemről nem haragszom ha többször munkára fogjátok.

 46. Dr. Killjoy
  Dr. Killjoy
  26 napja

  Elsokerek meghajtasu..... rosszul vagyok, Pedig jol nez ki. Bar asszem ezt adjak osszkerekmeghajtassal is ami mar egesz korrekt.

 47. Lajos Seres
  Lajos Seres
  26 napja

  Tánya ügyes! A jeeptől szégyen az első kerekes suv. fújj!

  1. Garázs Géza
   Garázs Géza
   25 napja

   magyarországra ? minek 4*4 ? ez nem svájc !

 48. Lugoka G
  Lugoka G
  26 napja

  Ahogy Göbi kimondta a motor méretet, meg kellett néznem a Chevrolet Tahoe tesztet, és csak utána tudtam tovább nézni...

  1. Kory
   Kory
   25 napja

   @Samók János Samók Multiair. 🙂

  2. Samók János Samók
   Samók János Samók
   25 napja

   Jogos. Bocs, benéztem.

  3. Garázs Géza
   Garázs Géza
   25 napja

   @Samók János Samók nem gond hogy ez nem multijet ? kevered a dieselt a benzinessel

  4. Samók János Samók
   Samók János Samók
   25 napja

   Hát igen, az 1,3 multijet nem a legjobb választás.

 49. Istvan Losonczi
  Istvan Losonczi
  26 napja

  Tányja király vagy😃😃👍🏻👍🏻😀, köszi a videót!

 50. Attila Toth
  Attila Toth
  26 napja

  Jók voltatok így együtt! Ismét szuper és minőségi anyagot hoztatok össze. Köszönjük! A fekete tetőkárpit egy "összeegyeztethetetlen szójáték". Én még olyan autót nem láttam amelyiknek ez jól áll. Eszméletlenül szűkití az ember térérzetét. Már várom a következő Göbis tartalmat!

 51. Yoda papa
  Yoda papa
  26 napja

  Négykerékhajtás -> Nem Kell V6, V8 -> Nem Kell Terepgumi -> Nem Kell Terepjáró képesség -> Nem Kell Diesel motor -> Nem Kell Világos belsö -> Nem Kell Papper mód vitorlázáshoz -> Nagyon Kell :-) Nagyon szórakoztató páros vagytok és tesztnek is megállta a helyét!

 52. MrJoecool30000
  MrJoecool30000
  26 napja

  Jó, lett Tanya is jól tolja, jó meglátásai vannak. Jól látom gyerekek, hogy kifutott a carVerticalos szerződés végre ?

 53. Gabor Gecser
  Gabor Gecser
  26 napja

  Aranyos kocsi de a 11 millio 6-al tobb mint amit adnek erte.

 54. Laszlo Budai
  Laszlo Budai
  26 napja

  Tanja Göbi szuper volt uvd Göteborbol👍👌

 55. Vasi
  Vasi
  26 napja

  Benzin tyuk. Tanja for president!!!!

 56. Pál Mester
  Pál Mester
  26 napja

  Nagyszerű volt!!!

 57. Petkov Sztojan
  Petkov Sztojan
  26 napja

  Sziasztok Mindenki! Göbölyös Zsolesz ,jó mint mindig, s jó ötlet volt a párjával Tanyával csinálni e epizódot, ill. ha így tetszik autóteszt új műsorát, ....... Perfekt

 58. Gomez Vasquez
  Gomez Vasquez
  26 napja

  Jó, hogy kilépett Tanja a kamera mögül. Gratulálok, jó lett az adás! Kicsit zavaró a belső felvételnél, hogy a hangcsatornákat pont fordítva hallani, sőt néha Göbit Tanja mikorofonjában is lehet hallani (fülesben néztem gépen). Ezt csak építő jellegű kommentnek szánom, nem negatívumként hoztam fel.

 59. György Hasznos
  György Hasznos
  26 napja

  Legyen gyakrabban Tanja! Imádni való,és a szeme a pályán van!

 60. László Lengyel
  László Lengyel
  26 napja

  Szuper teszt volt! Minden sikeres férfi mögött áll egy erős nő! 😁

 61. István Bakó
  István Bakó
  26 napja

  Drága Tanja! Köszönöm, hogy használtad a "benzintyúk" szót! :D

 62. David Valaki
  David Valaki
  26 napja

  1000-1300 kobcenti egy ilyen autóba is, hát szégyen őszintén. Legalább egy 2.0 tennének bele. Ezek a kis motorok szét pörgik magukat,hogy vigyék azt a nagy kasznit.

  1. Garázs Géza
   Garázs Géza
   25 napja

   az a 1,3 turbo erősebb mint a szívó 2.0 , tehát jobb

  2. Garázs Géza
   Garázs Géza
   25 napja

   ez nem igaz

  3. Szabolcs 83
   Szabolcs 83
   25 napja

   Ez egy turbómotor, aminek pont az a lényege, hogy alacsonyabb fordulaton adja a nyomatékot, vagyis nem kell annyira pörgetni.

 63. Ferenc Tóth
  Ferenc Tóth
  26 napja

  Nekem a JEEP fáj :D :D :D ...engedjük el, légyszi :D :D ...divatoskazán :D

 64. Horváth Ágoston
  Horváth Ágoston
  26 napja

  jól értem? Jeep 1.3-as motorral? MOPAR? Régen nem minden volt jobb....

  1. Horváth Ágoston
   Horváth Ágoston
   25 napja

   @Garázs Géza volt dolgom turbó benzinessel. Nem az a problémám hogy turbós hanem hogy ekkora motor fiat bravóba tökéletes. És régen ha valamire mopar volt akkor egyből roadrunner jutott eszembe. Nem kis köbcenti nagy bódé.

  2. Garázs Géza
   Garázs Géza
   25 napja

   @Horváth Ágoston ez turbo benzin ,ajánlom próbáld ki ,nem fogsz többé szívó benzineste vágyni

  3. Garázs Géza
   Garázs Géza
   25 napja

   @Horváth Ágoston ez a méret( small SUV) sosem volt V8 al , csak 4hengeressel odaát is , nem kevered a Cherokee val?

  4. Horváth Ágoston
   Horváth Ágoston
   25 napja

   @Garázs Géza talán azt szokták mondani hogy a cola amit iszok két literes. Régen az ilyen méretű kocsik v8-al voltak szerelve, a v6-osokra már húzták a szájukat az usában.

  5. Garázs Géza
   Garázs Géza
   25 napja

   turbó 1,3 , 180ló , erősebb mint az átlag autó

 65. Csaba Skopál
  Csaba Skopál
  26 napja

  Xj cherokee 93 hútőmaszk kiosztása 8. Akkor ez nem gyári ! Üdv Csaba

 66. Tamás Ifj.Berencsi
  Tamás Ifj.Berencsi
  26 napja

  Chevrolet használttesztet ! :D

  1. Easy Driver
   Easy Driver
   26 napja

   Chevrolet Korea vagy Chevrolet USA?

 67. Green hun
  Green hun
  26 napja

  Azért csak kellene az a kapcsolható négykerék hajtás.Nem ?Mert “nem kell” oké értem én.De mi van ha mégis. Tányecsku ahogy Doki mondaná. Mondj valamit: Hát a színe. Aranyos,igazi nő...👍 Dokibàcsi jó a műsor,engem megvettél.De nem a fronthajtással.😉 Minőségi alapos munka,mint mindíg !Köszi a bele fektetett energiát. Üdv, Karesz

 68. Volvoliver
  Volvoliver
  26 napja

  Nem sailing, coasting-nak hivjak erre fele (USA, Canada).

 69. Laszlo Kocsis
  Laszlo Kocsis
  26 napja

  Szerintem ezt az USA-ban a takarítónők sem veszik, ha lehet kapni egyáltalán ezzel a motorral.🙃

  1. VW 007
   VW 007
   25 napja

   Ja és az amcsik nem szeretik a kézi váltóst! :))

  2. Garázs Géza
   Garázs Géza
   25 napja

   az usában fele annyiba kerül a benzin , szerinted? szarnak a fogyasztásra

  3. Laszlo Kocsis
   Laszlo Kocsis
   26 napja

   @Volvoliver Gondoltam. 1.4-est a funyiroba tesznek odaat.🙃🙃🙃

  4. Volvoliver
   Volvoliver
   26 napja

   2.4L-es motor van az USA, Canada piacon…

 70. Andi Szucs
  Andi Szucs
  26 napja

  Jeep jellegű SUV..

 71. Simon Templomos
  Simon Templomos
  26 napja

  Mióta a Grand Cherokee-t (különösen a Trackhawk hiánya fáj) kivezették, ez a márka is értelmét vesztette...

  1. Simon Templomos
   Simon Templomos
   23 napja

   @Szabolcs 83 Talán lesz egy hybrid, talán. Úgy mint a Wrangler esetében.

  2. Szabolcs 83
   Szabolcs 83
   23 napja

   @Simon Templomos Nekem van egy olyan érzésem, hogy az FCA-sok se mindíg tudják, hogy holnap mi lesz.... Szerintem a Grandcsirke biztosan itt lesz európában, nem hiába tették Giorgio platformra.

  3. Simon Templomos
   Simon Templomos
   23 napja

   @Szabolcs 83 Nekem nem ezek a FCA-s infóim...

  4. Szabolcs 83
   Szabolcs 83
   23 napja

   @Simon Templomos Ez csak hónapok kérdése és lesz. Ha a Gladiátort bevezették, ezt biztosan be fogják...

  5. Simon Templomos
   Simon Templomos
   25 napja

   @Szabolcs 83 Az EU ban nincs

 72. Peter Szucs
  Peter Szucs
  26 napja

  Sailing, magyarul szabadonfutó mint a wartburgban.

 73. Nagy György Attila
  Nagy György Attila
  26 napja

  Nagyon jo Tányát láttni igy a kamera elött👍👍

 74. Laszlo Petruha
  Laszlo Petruha
  26 napja

  Mopar or no car :)

 75. István Antal
  István Antal
  26 napja

  Jeep-dzsip stihlfűrész - láncfűrész xd

 76. Dániel Szabó-Pál
  Dániel Szabó-Pál
  26 napja

  drága Fiat

  1. Garázs Géza
   Garázs Géza
   25 napja

   a Fiat jó kocsikat gyárt

  2. Szabolcs 83
   Szabolcs 83
   25 napja

   Igen és azok nagyon jók.

 77. lászló Nagy
  lászló Nagy
  26 napja

  Nagyon jó bemutató volt. 👍👍👍 Nekem tetszett az autó lehet ,hogy veszek egyet .

 78. Zsozso K
  Zsozso K
  26 napja

  Jók vagytok!

 79. Ágnes Terhes
  Ágnes Terhes
  26 napja

  Dobtál 1 hátast az autótól?

  1. Doki_Tanja AdVANture
   Doki_Tanja AdVANture
   19 napja

   Nem. 😝

 80. Kalyhas
  Kalyhas
  26 napja

  Jó, hogy Tanja is elmondta a véleményét. A nők sok mindent máshogy látnak. Ja nem! Mindent! :D

 81. Sándor Tóth
  Sándor Tóth
  26 napja

  Annyira hitelesek vagytok én is akarok egyet aztán vége a müsornak magamhoz tértem á dehogy😀😀

 82. Gellén Dávid
  Gellén Dávid
  26 napja

  Olyan jó hogy Tánja is itvan többet szerepel mostmar remélem!

 83. Naoko Nakano 中野尚子
  Naoko Nakano 中野尚子
  26 napja

  This is not a Jeep. The Jeep is the Wrangler and nonsense the height of a 4x4 without low tires.

 84. attila halasi
  attila halasi
  26 napja

  Göbi az a RUF os esett nekem is piszkálná a csőröm

 85. Zsolt Erdélyi
  Zsolt Erdélyi
  26 napja

  Nekünk Renegade van, 1.3 Turbo. 180le, automata. A fogyasztáshoz szólnék hozzá, mert a miénk 10 alá nem tud menni. Itt is láttam, amikor mutattátok a műszerfalat: 10.9 Km /l. Ez hogy 7 liter nálatok? Nem kötekedés, csak kérdezem.

  1. Zoltán Németh
   Zoltán Németh
   15 napja

   Nekem 2.4es benzines van tojássaL a lábam alatt olyan 7.5re le lehet tolni. 250.000ért gázt bele aztán kb 5 lityisnek felel meg a fogyasztásaí.

  2. Réka Szegő
   Réka Szegő
   15 napja

   @Zsolt Erdélyi azt át tudod állítani

  3. Zsolt Erdélyi
   Zsolt Erdélyi
   24 napja

   Ezt értem! A renegade( 2 éves, elvileg ez a motor) ami egy picit kissebb, 2literrel többet fogyaszt. Nekem ez a fura. Tény, hogy az összkerekes. Nekünk szükség volt erre, mert durva budai részen lakunk, ami télen necces nélküle. A másik ami fura, a fogyasztás kijelzése. 8-9 Km/l. Nem l/100km. Nagyon zavaró, megtévesztő.

  4. Doki_Tanja AdVANture
   Doki_Tanja AdVANture
   24 napja

   @Kory pont így

  5. Doki_Tanja AdVANture
   Doki_Tanja AdVANture
   24 napja

   Korynál az igazság.

 86. SzaboLaszloCG
  SzaboLaszloCG
  26 napja

  'soha nem hajtunk gyorsan ' mit kapott az a mustáng múlt héten ??? :D ez meg ,........ első kerekes jubileumi.,, de fogok nevetni ha puccoska egy mélygarázs felhajtóból nem fog tudni télen kijönni kicsit csúszós úton

  1. Garázs Géza
   Garázs Géza
   25 napja

   te se vezettél még erős hátsókerekest , különven tudnád hogy pont az nem tud felmenni ha csúszik

 87. Attila Schin
  Attila Schin
  26 napja

  Tök TUUUUUUTI!! TTÁÁÁÁÁNYA nagyon jók voltatok!! Még több ilyen videót kérünk......! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!!

 88. László Radics
  László Radics
  26 napja

  A JEEP Gladiator-rol kb mikor várható bemutató?

 89. Dávid Zambó
  Dávid Zambó
  26 napja

  csak nem a tetei vízátkelő? :) Hogy sikerült onnan kikeveredni a két kerék hajtással? :)

 90. Highwayman
  Highwayman
  26 napja

  16:57 Some guys they just give up living And start dying little by little, piece by piece Some guys come home from work and wash up And go racing in the street

  1. Doki_Tanja AdVANture
   Doki_Tanja AdVANture
   24 napja

   Szeretem 🧡

 91. - Gr4phon
  - Gr4phon
  26 napja

  Tanja szuper:) 16:59:D Elsőkerékhajtás ide-oda, ellennék én ezzel, sőt az összkerekes változatát ki sem tudnám használni. Persze kívül-belül valami élhető színben kellene. Nem kicsi az autó, sőt első hallásra kicsinek tűnhet egy ilyen csöpp motor ekkora szekérhez, de elég jó alacsony a tömeg, szóval oké. Használtam ilyen Aisin váltót, néha fura, de az esetek 95 százalékában elvagy vele. Ülések kva jó nagyok ez fontos (nekem).

 92. Criss Györe
  Criss Györe
  26 napja

  Tánya a legjobb fej...

 93. Zso Deb
  Zso Deb
  26 napja

  Ez egy remek videó volt. Gratulálok Doki Tanjahoz, bár én beszélnék így németül, mint ő magyarul. Sokkal jobb így a teszt, hogy megbeszélitek, kinek mi tetszik, és mi nem. Tiszteletem. Több ilyet!

 94. GRISA33
  GRISA33
  26 napja

  Jeep WJ tulajként ötször nyomtam rá a like gombra.

 95. emb3rke
  emb3rke
  26 napja

  Milyen típusú Sony kamerája van Tányecskónak? Elég komolynak tűnik.

 96. Sándor Váradi
  Sándor Váradi
  26 napja

  "Esik az eső.. milyen szép" :) Jelen van a lélek!

 97. punicucu
  punicucu
  26 napja

  RUFot vezetett....aztakurrrva! 👌👌👌👌

 98. FekZso
  FekZso
  26 napja

  Tanja egy tündéri nő :)

 99. Csaba Turi
  Csaba Turi
  26 napja

  Tánya akcentusa nagyon aranyos,egyből levágtam hogy német 😀Van egy ügyfelünk a szervízben a Thomas ő is ugyanezzel az akcentussal beszél 😀

 100. Easy Driver
  Easy Driver
  26 napja

  "Tanja Migleci" Milyen származású? Én albánra tippelek, de várom az ötleteket...

  1. Tatyi H
   Tatyi H
   23 napja

   @Easy Driver Persze, meg volt Schmidt Krisztina nevű osztálytársam is Pakson, akkor biztos paksi! :)

  2. Easy Driver
   Easy Driver
   23 napja

   @Tatyi H Miért? Lehet osztrák vagy svájci is :D

  3. Tatyi H
   Tatyi H
   24 napja

   Azt azért már nem kell találgatni! :)

  4. Tanyecsko
   Tanyecsko
   24 napja

   @Doki_Tanja AdVANture pontosan 😊

  5. Doki_Tanja AdVANture
   Doki_Tanja AdVANture
   24 napja

   @Easy Driver ex férje csaladi neve maradt. Amugy Tanja Schmidt. 😝