SzpíkZone - S02EP22: Visszahívások, kamuzások, perek és hangulat

976 Megtekintés 32 E

Hétindító beszélgetős műsorunk.

Megjegyzés

 1. Nánási Vera
  Nánási Vera
  2 hónapja

  10:12 Ugyan ez van a Covid vakcinával is, azt se tesztelték, majd szépen lassan jönnek a mellékhatások!! :) Sokan meg nyomják magukba lassan a 3.-at is :D A végén olyanok lesztek mint a cukorbeteg aki minden reggel szúrja magát inzulinnal!

 2. jared echelon
  jared echelon
  2 hónapja

  Pistát látva napszemüvegben a Légy c. film ugrott be!YES,imádat

 3. minidreschi2
  minidreschi2
  2 hónapja

  a HD ready tényleg egy tipik marketing fogás, ugyanakkor emiatt kialakult az hogy van a HD ready és a FHD

  1. negrusz
   negrusz
   2 hónapja

   Erdekes anno mennyire nagy dolog volt a HD felbontas (mar aki 320x240-el kezdte) 1280x720 ma meg mar a tube nem is jeloli HD-nak a 720p-et :)

 4. Gabi Pszota
  Gabi Pszota
  2 hónapja

  Bence,te egy 3 éves gyerek szintjén vagy.

 5. Sch Feri
  Sch Feri
  2 hónapja

  Bence .. néha nem vagy százas...

 6. Bakti Tamás
  Bakti Tamás
  2 hónapja

  Bence, hova lehet küldeni a videókat / vicces hirdetéseket? Annyit küldök, egy évig nem kell keresgélni :D

 7. laszlo simon
  laszlo simon
  2 hónapja

  Akkor csak sorolom: továbbra is hitvány hangminőség, nevetségesen óvodás rivalizálás Vályi is Csík között, gusztustalan sörivás adás közben. (ha jólesik, töltse ki egy pohárba, szemből vegye a kamera és kérjen érte pénzt) Szívesen. Az egyetlen ember aki értelmeseket mondott, folyton meg lett szakítva.... Amúgy nem értem ezt a folyamatos "végeazautózásnakörökre" károgást már hónapok óta. A világ halad előre, tetszik, nem tetszik. B+, ha a Csík és Vályi az 1900 as években éltek volna és lett volna beleszólásuk, még mindig lovaskocsival járnánk. Igen, tudom, minek nézem..... A körforgalm -os videón tisztán látszik, hogy akkor lett vagy még át sem lett adva és az ott álló munkások bizonytalanítottak el néhány autóst. Nem kell ezt túlgondolni. Láttam már én is csodát a Budakalászi kétsávos körforgalomnál...

 8. Attila Sound
  Attila Sound
  2 hónapja

  Honapok ota az elso nezheto,szakmai adas...lehetne kulon adomany vonal adas,ahol neveket olvastok fel,lesz akinek erdekes lesz😁

 9. Jules Winnfield
  Jules Winnfield
  2 hónapja

  Ha akartok félvezető iparról beszélni név nélkül, tudok segíteni. Most a VW-t állítjuk meg a következő hetekben...

 10. Stevie Smith
  Stevie Smith
  2 hónapja

  VCDS-sel 5 perc alatt szedem ki azokat a felesleges biztonsági rendszereket.

  1. Highwayman
   Highwayman
   2 hónapja

   @Stevie Smith régi autó is lehet kényelmes. 44 éves Mercurymban olyan a világ legkényelmesebb kanapéja van elől. Kicsit se biztonsâgos, de annyi baj legyen.

  2. Stevie Smith
   Stevie Smith
   2 hónapja

   @Highwayman Van 32 éves autóm amiben semmi sincs, szóval az egyik nem zárja ki a másikat, de attól még nem szar, hogy kényelmes.

  3. Highwayman
   Highwayman
   2 hónapja

   @Stevie Smith vegyél rendes autót, amiből nem kell kiütni ezeket a sz@rokat, mert bele se rakták. Ennyi.

  4. Highwayman
   Highwayman
   2 hónapja

   @Stevie Smith oktatlak fiacskám☝️😂

  5. Stevie Smith
   Stevie Smith
   2 hónapja

   @Highwayman Ja, mert 2 -es GTI Golffal se koppant a fejem, az 535d BMW-vel se koppant a fejem és a CL500-al se koppant a fejem, akkor majd a szar új autóval fog. Taníts mester...

 11. 8lifeisamovie8
  8lifeisamovie8
  2 hónapja

  Hétfő Szpíkzone: 09:15.. a többi nap stimmel.

 12. ptxwux_AE
  ptxwux_AE
  2 hónapja

  Dislike a hangminöség miatt. Kàr érte. Kivàlo ügynök volt.

 13. Ágoston Murin
  Ágoston Murin
  2 hónapja

  A hanggal valamit kéne kezdeni, mert míg Göbi és Zsolt hangja kb jó, addig Pista mindig halk ami után Bence alap hangos, de amikor pl felröhög szetszakad minden hangszóró. Limiter, vagy nem én értek hozzá.. Tudom élő, emberek vagyunk, de azért na. Üdv

 14. Péter Bertók-Varga
  Péter Bertók-Varga
  2 hónapja

  Az a körforgalmas videó az észak-amerikai közlekedés összefoglalója...

  1. zsolt w
   zsolt w
   2 hónapja

   szerintem ebben semmi nincs, mivel nincs náluk körforgalom. én néztem videót ázsiában, hogy közlekednek lámpák nélkül, aq marha nagy forgalomban 2x 3-4 sávos utakon, és tök flottúl, semmi dugó, vagy ilyesmi. probáld ki, itt kikapcsolni pl. a hungárián végig a lámpákat, reggel 8-kor, és délután 5-kor. tudi, leállna a forgalom. ami nincs, ahoz persze, hülyék az emberek. és ha nincs náluk, lehet nem is nagyon térnek ki rá vizsgán.

  2. Highwayman
   Highwayman
   2 hónapja

   @Péter Bertók-Varga vaktâban megmondom, hogy Losziban vagy Jew York környékén élsz. Ja ott tényleg hülyén vezetnek. Gyere le vidékre, itt normálisak az emberek :)

  3. negrusz
   negrusz
   2 hónapja

   @Péter Bertók-Varga Gondolom a probloma ott is az, h minden jot ment kap jogsit. De jo pelda milyen szep jo jovo el nezunk az onvezeto autokkal amik meg tobb ilyen inkompetens, utakon tartozkodot fog kinevelni. Elen a teslaval ami az onvezetes elharcosa. De jo is lesz mikor ilyen tipuso emberek, mint a videoban, fognak ilyen gruppe b gyorsulasu (0-100 2mp) autokat "vezetni"

  4. Péter Bertók-Varga
   Péter Bertók-Varga
   2 hónapja

   @Highwayman 10 éve vezetek köztük. Nem a körforgalom okozza a legnagyobb problémát, ez csak egy a sok közül. USÁban és Kanadában az emberek legnagyobb baja a közlekedéssel van. Fogalmuk sincs róla. Ezért szoktam mondani mindig, hogy akinek baja van a magyar közlekedéssel és morállal, az jöjjön ki 1-2 hétre. Rögtön megszereti a magyar valóságot...

  5. Highwayman
   Highwayman
   2 hónapja

   Itt is egyre több a körforgalom ès általában tudják normálisan használni. A kétsávosnál azért jobban figyelni kell rájuk. Ja az alap, hogy kifele csak én indexelek. Képzeld én meg láttam egy videót mikor Európában egy Suzuki nyílegyenesen ment keresztül a körforgalmon és elszállt mint a győzelmi zászló. Ettől én még nem gondolom, hogy mind idióták vagytok :)

 15. Dejan Vojovdic
  Dejan Vojovdic
  2 hónapja

  Bugatti éppen most rimac tulajdona lett, a Porsche meg 24% rimac tulajdona mivel könnyebb volt így a porschenak mint ahogy most kiderült hogy amit ök terveznek beszarik , taycanak az akku tól kezdve hajtasig rimac tervezte és astonak Martinnak , kia csoportnak, könnisegnek . Mi meg chipekkel szarakszunk. Van itt elég okos gyerek hogy megtervezék és legyártsák a chipet.

 16. Kisuke686
  Kisuke686
  2 hónapja

  Nem az lenne a normális, hogy már mindenhol korlátozás mentes legyen a pálya mint németországban?? Hála a technikai fejlesztéseknek, mást nem csinálják csak sz0patják a népet, tovább nehezítik és kombinálják az életünket, lassítják az utazást és a kapcsolódó élvezeteket is elveszik (miközben SZ@RRÁTÖMIK a saját zsebeiket)

 17. Joe Bannana
  Joe Bannana
  2 hónapja

  A Tesla szoftvere rohadt jó, ha ez a szoftver egy tüzelőanyag cellás autóban lenne, akkor nem az elektromos, hanem a tüzelőanyag cellás autók lennének felkapottak

  1. ampervadasz82
   ampervadasz82
   2 hónapja

   A tüzelőanyag cellás is elektromos, a különbség annyi, hogy ott az áramforrás nem akkumulátor, hanem az üzemanyagcella. Másként fogalmazva az az akkumulátor alternatívája, nem a meghajtásé. Bocs, nem kötözködés, csak ez mindig "szúrja a szemem".

 18. Zoli991 Szegedi
  Zoli991 Szegedi
  2 hónapja

  44:45 hát az initial D-ben az AE86 is csilingelt azt hiszem 100 fölött

 19. Komment Elek
  Komment Elek
  2 hónapja

  @21:45 "Hétfő esti csip".

 20. Imre Csányi
  Imre Csányi
  2 hónapja

  Így kell szétb@szni az európai gazdaságot :D

 21. kujanCShi
  kujanCShi
  2 hónapja

  HD Ready egy szabvány, aminek meg kellett felelni a felirat használatához. Minden gyártónak volt ilyen TVje, senkit nem vertek át. :)

  1. kujanCShi
   kujanCShi
   2 hónapja

   @Komment Elek Nem csak ezt jelenti, ettől több foglaltatik(tott) benne.

  2. Komment Elek
   Komment Elek
   2 hónapja

   @Bence: HD Ready = 720p. FullHD = 1080p . Nem volt itt átverés.

 22. Zoltán Tóth
  Zoltán Tóth
  2 hónapja

  Nagyon jó volt ez is mint az összes! Ment a like! Ui:Bence küldtem neked messengeren egy hirdetési üzenetváltást! 😉

 23. Nico
  Nico
  2 hónapja

  Na végre egy normális felállás!

 24. Janos Holp talicskával tolom ki
  Janos Holp talicskával tolom ki
  2 hónapja

  Az a fickó nagyon durván tolta a lóvèt a Speedzoneba.

  1. YELLOW
   YELLOW
   2 hónapja

   @Zsolt Bodnar nem rá gondoltam. Egy szint alá nem megyünk. XD De valóban, ott is volt.

  2. Zsolt Bodnar
   Zsolt Bodnar
   2 hónapja

   @YELLOW zsozé nál volt ilyen..

  3. YELLOW
   YELLOW
   2 hónapja

   @Janos Holp talicskával tolom ki ha jön a pénz nem gond az. Mármint ha megaláznak sem. Legalábbis vannak olyanok. Nem biztos, hogy úgy értette, olvastam én is miket ír mellé, de akár humoros is lehet. Bár ki tudja pénzes embereknél mi jár a fejben. Mondjuk tag, talán nem vonja vissza. De volt már példa máshol erre. Róla szólt az adás, aztán visszavonta.

  4. Janos Holp talicskával tolom ki
   Janos Holp talicskával tolom ki
   2 hónapja

   Biztos ,hogy beszélni fognak mèg róla. Egyébként a pènz mellè küldött mèg furcsa üzeneteket is , pl: hogy a Pistànak új szemüvegre, meg a Petinek kutyatàpra stb , hàt szóval finoman fogalmazva ledegradàló stílusban üzengetett.

  5. YELLOW
   YELLOW
   2 hónapja

   Aztán meg visszavonja az egészet (úgy tudom lehet), de egész műsorban vele foglalkoznak így. Remélem, ha így van beszámolnak róla.

 25. Zsolt Kohut
  Zsolt Kohut
  2 hónapja

  Pista mennyi szemüveg van nállad??😁

 26. SzaboLaszloCG
  SzaboLaszloCG
  2 hónapja

  komoly baki , mindenki nyomja kiforratlanul ezt az amperos szart ,sorra dölnek a hibák . másik oldalról meg már az első kiadott példánynál olyan bonyolult rendszert gyártanak amilyen a win30 nem lesz 100év múlva. meg is érdemli mind ,ki kérte ezt a sok felesleges faszságot bele ? mutassa mennyivel megyek meg mennyi van az aksiban ,pont . Van egy jó módszer sebességkorlátozásra , nyitott ablak és tetőablak. Kiviszi a lelked 180fölött ,nem akarasz többel menni.