Speedzone Q&A Pistával 2021.07.08

1 100 Megtekintés 45 E

Ha te is szeretnél élőben kérdezni tőlünk azt HUpac csatorna Tagként teheted meg, az alábbi linken keresztül tudsz előfizetni:
hupac.info/limo/7Jr.html...
Csak tagoknak elérhető videóink:
hupac.info?list...
Az összes Q&A:
hupac.info?list...

Kérdezz Pistától bármit!

Megjegyzés

 1. Attila B.
  Attila B.
  Napja

  Lekéstem, de hátha kapok még választ egy kérdésre…miért mondod Lekszásznak és erőlteted, hogy úgy a jó ? Pedig helytelen, külföldön sem ejtik így.

 2. Zoltán Rácz
  Zoltán Rácz
  3 napja

  Legjobbak vagytok !

 3. Covidrettegoknek fulest kioszto
  Covidrettegoknek fulest kioszto
  4 napja

  Majd veled korukent szegyellem magam, leven nem vagyok egy oszhaju, hasas koca!!!!

 4. Rózsa István
  Rózsa István
  6 napja

  én is szoktam nézik ez érdekes dolgok vanna itt

 5. Róbert Bodó
  Róbert Bodó
  8 napja

  Szia Pistám. 😀 kb. 56:05... teljesen igazad van ebben (is) én csak e kis országunk, kis szegmesét járom nap mint nap. Somogy, Fejér, Tolna, Pest és Zala. ( tgk. ) De tényleg így van... Előre kell látni ameddig a szem ellát!.. Ha ott fel villan az elakadás jelző fény vagy fék lámpa, ne nyomd a gázt, vedd el és senki nem ér hozzád.😀nem lök fel senki- senkit... Na persze tarthatsz te kellő féktávot, ha valaki annyira siet a strandra, (nehogy ne legyen helye leteríteni a törölközőt) de ezeket is lehet kontrollálni. Esetleg gyüjtöd a türelmet péntekre amikor mész haza felé fáradtan boglarra a telephelyre. 🙂 nagyon jók vagytok. Köszi mindenkinek! (Hisz ez csapat munka) 👍

 6. Official TeeRPaaK
  Official TeeRPaaK
  10 napja

  Használt tesztben Infinity modelleket szívesen megnéznék hiàny a videoitok között!

 7. viktor0324
  viktor0324
  10 napja

  Legjobb autós csatorna, és a legjobb műsorvezető PISTIIIIII :D

 8. diamant8421
  diamant8421
  11 napja

  ennyi kétbalkezes lúzert!

 9. Norbert Köpe
  Norbert Köpe
  11 napja

  Nyomotokba sem ér a Totalcar.. 😉

 10. Gábor Répassy
  Gábor Répassy
  11 napja

  34:50 Örülünk, hogy maradtok az irodában mert mi is szeretjük nagyon. üdv a webcar.eu csapata a második emeletről :)

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   Megnéztem a honlapot, de még mindig nem értem, hogy mi a Webcar és mivel foglalkozik. Segítesz részletesebben elmondani itt?

 11. Attila Gero
  Attila Gero
  11 napja

  21:40 Ez fontos, sokat beszelunk Gobi es Csikos erkezeserol, hogy ez milyen jo es fontos (valoban az), de tok jo, hogy szoba kerult Peti es Dzsi is, mert az anyagok minosege nagyjabol ot polccal ugrott azota feljebb. 22:40 Amerikai ut: megmondom oszinten, en egy brit vagy japan turat szivesebben neznek mar, de akar csak egy kirandulast is, mondjuk Nemetorszagba, pl a Rufhoz… 🙂

 12. YELLOW
  YELLOW
  12 napja

  Ha már körbe értetek, akkor lehetnének speedzone-on kívüli vendégek. Demo, Bútor Robi, csirketelep Tóni, akár Tánja. Csak ne YT celebeket! XD Tudom nehezebb összehozni, de nem lehetetlen.

 13. Szabolcs Komáromi
  Szabolcs Komáromi
  12 napja

  55:00 A magyar autoskultura resz GOLD! 🥇

 14. Tibor Szabari
  Tibor Szabari
  13 napja

  Boldog szülinapot Laci bácsi........ =)

 15. Balázs Kis
  Balázs Kis
  13 napja

  Nagyon Tetszett Köszi!!👍👍

 16. Zoltán Franyó
  Zoltán Franyó
  13 napja

  Csak így tovább jók vagytok. Kezdésnek első autónak 1 millá ért milyen kocsit ajánlanád, amire nem kell sokat költeni Ingnis Sport pl??

  1. Garázs Géza
   Garázs Géza
   11 napja

   Fiat Punto Tjet , első autónak ideális

 17. gyorgyhanko
  gyorgyhanko
  13 napja

  Basszus, pont ezt a hátradőlést érzem a TotalCarnál, pedig biztos melóznak ezerrel, csak nem látszik. Ezt a menni akarást, jobbá válni akarást egyedül az Antin érzem, de ő egyedül meg kevés ahhoz, hogy elvigyen a hátán egy TotalCar-t, mint ahogyan te vitted a Speedzone-t (itt most szigorúan a képernyőn történő majomkodást és nem majomkodást értem), Karotta meg még mindig alig van képernyőn…

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   @vasskos Leültek, mint az iszap. A régi babérokról azt gondolták, hogy évtizedekig nem fognak elszáradni. Pedig minden nap le kell tenni az asztalra valami maradandót, hogy működjön a show folyamatosan.

  2. gyorgyhanko
   gyorgyhanko
   12 napja

   @vasskos egy jó ideje, igen…

  3. vasskos
   vasskos
   12 napja

   Én úgy gondolom, hogy ők már évekkel ezelőtt hátradőltek valamilyen szinten.

 18. Zolika Polini
  Zolika Polini
  13 napja

  Sziasztok! Márk, és Süti még a csapat tagjai? Ritkán látok/hallok Róluk..:)

  1. István Vályi
   István Vályi
   13 napja

   Igen, persze!

 19. 8lifeisamovie8
  8lifeisamovie8
  13 napja

  "Így indulok SZEMKÖZT a pusztulással egy ember lépked hangtalan. Nincs semmije, árnyéka van. Meg botja van. Meg rabruhája van." Ha esetleg megzenésítenéd, legyen Apok-riff :)

 20. Péte Gergely Kovács
  Péte Gergely Kovács
  13 napja

  Sziasztok 2009 es tiguan 2.0 tfsi t szabad venni szerintetek?

 21. szj1989
  szj1989
  13 napja

  Koreaiak azért jó pár éve valamit nagyon elcsíptek, jó autók és külsőre is kibaszott szép autókat csinálnak, Simán felveszik a versenyt külsőre is bármelyik gyártóval.

 22. Palmer Eldritch
  Palmer Eldritch
  13 napja

  Nem terveztek egy részt Bútor Robival és az új szerelmével?

  1. Highwayman
   Highwayman
   13 napja

   @Tibby_trumpet ne haragudj, hogy nem tartok sokra egy rally legendát aki szépen tud kamerába intellektuálisan beszélni.

  2. Tibby_trumpet
   Tibby_trumpet
   13 napja

   @Highwayman Pontosan tudom, kinek, hány videója van fent. Viszont míg Robinak mindig van mondanivalója, addig Cigi minden videóban ugyanazokat a lózungokat puffogtatja. A kettejük közötti intellektuális szakadék két mondat után lejön...

  3. Highwayman
   Highwayman
   13 napja

   @Tibby_trumpet 5 év óta ez volt az első Cigi interjú amit láttam. Robitól meg hetente dobálja fel a videókat pedig fel se vagyok iratkozva rá. Persze az összes videó olyan amiben csak dumál ès nem versenyzik. Keress rá aztán nézd meg melyiknek van több videója. A szâmok nem hazudnak.

  4. Tibby_trumpet
   Tibby_trumpet
   13 napja

   @Highwayman Lehet, hogy én ülök háttal a moziban, de nem pont Cigány az, aki 10 éve csak károg, és egy métert nem megy? 😂 Pont Bútor Robi az, akinek vannak konstruktív ötletei, és nem csak zsidózni, meg "régenmindenjobbvoltozni" tud...

  5. Highwayman
   Highwayman
   13 napja

   @Palmer Eldritch nagyra tisztelem Bútor Robi munkásságát, de ez a mostani stiló már sok kicsit. Még mindig az egyik legjobb hazai rallypilóta. Ennek ellenére minden héten azt látom, hogy áll az autó mellett és panaszkodik. Nem ilyen volt ő 15-20 éve. Ki nem tudtad rugdalni a kocsibôl, mert mindig menni akart. Most meg már több a mese, mint az eredmény. Cigi is finoman utalt rá a riportban, ha figyeltél. Ők tehetséges versenyzők, azt kell csinálniuk amihez értenek: nyomni a gázpedált meg tekerni a kormányt. Esetleg rallyautót építeni vagy csak élni a civil életüket. Évi egyszer meg elmondhatják mi nyomja a lelküket. Cigi ritkán szól, ő egyszer elmondja mi van és aztán szépen el van a saját világában. Nem akar ő youtube celeb lenni, mint Bùtor Robi. És ezt becsülöm benne.

 23. Norbert Tóth
  Norbert Tóth
  13 napja

  De Pista volt olyan, hogy felkeresett és meg is hajoltatok. A piros Kia Stingeres videó ah joggal ekézted eltűnt, majd csináltatok egy másikat egy kékről. Amiben hogy hogy nem, kevésbé voltál őszinte.

  1. István Vályi
   István Vályi
   13 napja

   @Norbert Tóth np

  2. Norbert Tóth
   Norbert Tóth
   13 napja

   @István Vályi Most válaszoltak nekem h senkinek. Én már nem is emlékeztem h ez még a face-en ment. Pedig kommenteltem is oda. Szóval így természetesen senkinek és semmikor. Ha benézem a dolgokat elismerem.Adtam is magamnak ezért 3 könnycsatorna taslit :D

  3. István Vályi
   István Vályi
   13 napja

   Btw. Mikor, ki és mivel "hajoltunk meg" ha már itt tartunk.

  4. 8lifeisamovie8
   8lifeisamovie8
   13 napja

   @István Vályi Ha arról a videóról van szó, ahol tanga pacskerban feszítesz, mert bekóstolt egy zümzüm, akkor igen. Ja basztam odaírni, hogy élőteszt. Mea Klumpa.

  5. István Vályi
   István Vályi
   13 napja

   @8lifeisamovie8 na, akkor meg is lett a megfejtés, azt még valszeg oda liveoztuk, gondolom párszor megszakadt közben

 24. Big mr
  Big mr
  13 napja

  Nézhető vagy ez is tele van pakolva reklàmmal?

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   5 napja

   Ezt komolyan kérdezed? 2021-ben még nem hallottál olyanról, hogy Adblock? Ingyenes és utána nincs reklám.

  2. Kristof Major
   Kristof Major
   8 napja

   addblock ... xoutube vanced, aztán csókolom ... ha fizetni nem akarsz

  3. dav1208
   dav1208
   12 napja

   ​@Andi Szucs A HUpac Ads megtekintésekből származó bevétel tippem szerint is elenyésző lehet a műsorban elhelyezett szerkesztett reklámblokkhoz képest. Habár a fenti Q&A-ban szerkesztett reklámblokk nem volt. Én csak az ezzel kapcsolatban sokadjára szembejövő hőbölgést nem értem. Van megoldás, hivatalos fizetős és az általad is említett ingyenes kiskapu is. Akkor mi a probléma? Egyébként a Premium nézettség után osztalékot kapnak a tartalomgyártók, így a Premium előfizetők ugyanúgy hozzájárulnak az általuk nézett csatornák fenntartható működéséhez, mint bárki más. Aki valamilyen formában fizet az általa kedvelt tartalomért, miért lenne bolond/marha? Attól még, hogy kvázi becsületkassza van, nem kell hülyének beállítani azt a nézőt, aki érdemesnek tartja a produktumot arra, hogy önként dobjon egy keveset a perselybe, legyen az hirdetés megtekintés, premium, tagság, támogatás, bármi...

  4. Andi Szucs
   Andi Szucs
   13 napja

   @dav1208 Engem a munkáltató fizet. A speedzone-t támogatók, sponsor-ok, a yt-ra feltöltött tartalmakért kapnak zsetont, a reklámokért, lehet csatlakozni havidíjért, lehet küldeni direktbe is pénzt. El lennének a 0,01 dollár/megtekintéses reklámok nélkül is. Amúgy az neked honnan jött, h én egy bizonyos szűk réteget képviselek? Miért tartod magad ilyen kurva okosnak ?! :D Ahogy látom te csatornatag sem vagy, reklámok megtekintésével sem támogatod őket, mivel yt prémiumot használsz, mégis azokhoz sorolod magad, akik fizetik a speedzone munkáját. Én ad blokkert használok.. Te fizess csak a yt-nak tovább is. Amíg ennyi marha van, ki is használják a helyzetet. :D ..és igazuk is van.

  5. dav1208
   dav1208
   13 napja

   @Andi Szucs Gondolom Te sem ingyen dolgozol, vagy mégis? Bolondok lennénk mi, akik valamilyen formában (reklámnézés, yt prémium, csatorna tagság) fizetnek egy másik fél (Speedzone) által elvégzett munkáért? Azért nyugtass meg, hogy körülötted is van legalább egy hozzánk hasonló bolond, aki kifizeti a munkádat. Azt hittem 2021-re már elértünk odáig, hogy mindenki képes megérteni és elfogadni, hogy egy olyan youtube/twitch csatorna, amelyen kvázi professzionális tartalomgyártás folyik, az már rég nem (csak) hobbiból és "jófejségből" működik, mint tizen évvel ezelőtt, hanem elsődlegesen üzlet. Bevételük reklámokból, támogatókból és szponzorokból keletkezik. Ez a munkájuk, ebből élnek, ez által tartják el magukat, családjukat. Ugyanúgy, mint minden más jellegű elvégzett munkának, ennek is ára van (ha nem is feltétlen közvetlenül pénzbeli). Ezek szerint még mindig van egy szűk réteg, akik ezt képtelenek megérteni/elfogadni.

 25. thomyakadjlife
  thomyakadjlife
  18 napja

  😎🤘

 26. Imre Hejjas
  Imre Hejjas
  18 napja

  Sziasztok! Én is lemaradtam!

 27. Gergely Cseik
  Gergely Cseik
  19 napja

  Hát... megint lemaradtam. :D Mostanában nincsen szerencsém az élőkkel. :D

  1. Istvan Somoskoi
   Istvan Somoskoi
   12 napja

   En is ugy voltam vele h ma nekiulok es leirok mindent mikozben eloben hallgatom,erre nem egy hete volt 🤣😂