Speedzone használtteszt: Ferrari 488 Spider (2016): Ha nő lenne, fizetnék is érte

3 600 Megtekintés 113 E

Autótörténet-lekérdezés: www.carvertical.com/hu/landin...

EuroFleet - Prémium Használtautó Centrum: www.premiumhasznaltautok.hu
www.unixauto.hu
www.patreon.com/speedzone
www.speedzoneshop.hu

Elmúlik a világ dicsősége, egyszer majd biztosan, de addig is itt van nekünk a hang, az illat és a borzalmas tempó. Na meg a szépség, olasz módra. Mert egy nap meghalunk, de az összes többin meg nem.

Megjegyzés

 1. hard83
  hard83
  6 órája

  köszi a 4K-t!! Szépek a képek és a verda is.

 2. György Dudás
  György Dudás
  12 órája

  54:50 Én Pista helyében félreálltam volna a pályán és elbőgtem volna magam, hogy micsoda hihetetlen remekmű is ez, és mennyire piszkosul szerencsés vagyok hogy egy ilyen csodában ülhetek. Van egy olyan érzésem, hogy Pistát is csak a forgó kamera fegyelmezte és tartotta vissza ettől. Kicsit hasonlított nekem Az aszfalt királyai azon jelenetére mikor Shelby elvitte fordulni egyet Fordot a GT-40-el. Csodálatos autó megszokottam tökéletes bemutatása. Nekem nagyon tetszett. Köszönöm szépen Pista és mindenki!

 3. Káplár Péter
  Káplár Péter
  12 órája

  Talán egy Cayman GTS-hez lehetne hasonlítani inkább, nem a 911-hez.

 4. Tyler Durden
  Tyler Durden
  Napja

  Remélem, Pista hamarosan kipróbálhat egy 458 Italiát; kíváncsi lennék mit mond róla. Bár nekem a csúcs egy 997 GT3 MK1 lenne.

 5. Adrián Tomorszki
  Adrián Tomorszki
  Napja

  47:34 beleengedte 2kiloba nem szarozott

 6. Istvan Szabo
  Istvan Szabo
  Napja

  Pista most olyan volt, amilyennek szeretem. ✌️🙂

 7. Althwtoentirn Acpellfton
  Althwtoentirn Acpellfton
  Napja

  Miért gondolod, hogy a paraszt tehet arról, hogy paraszt, genetikával hordozott iq-szintról hallotál már Pista? Mindenki csak a feléről képes annak, amit tenni tud vagyy akar. Aképpeségeinek és az akaratunknak is a gentika adja ki a felét. Te is jól tudod, ha körbenézel, hogy ugyanúgy vannak magas intelligenciájú, alapból magasabb IQ-val rendelkező emberek vidéken, te is vidéki származású ember vagy, ha bele nézel magadba, és körbenézel az embereken, nem csak az akaratodtól függöt, hogy azt megvalósítsd, amit megvalósítottál, amiket megtanultál és amiket úgy tudsz alkalmazni a való életben, hogy saját magadnak az előnyös és jövedelmező legyen. Az hogy valaki mennyire képes, az is alapjaiban genetika, csak a genetkai korlátain belül tud fejlődni, az hogy mennyyire tud akarni, mondjuk megtanulni valamit, valamire képes lenni, az is elsősorban genetika, mindent ami a közéletben társadalomban magától értetődőnek veszel, hogy valamibe jobb vagy másnál, okosabb, vagy jobbak az elveid, világszemléleted, az se tőled függ, max a fele, amit te raktál bele, a felének az a 5-a, amit te bele akartál tenni.

  1. Althwtoentirn Acpellfton
   Althwtoentirn Acpellfton
   Napja

   Mert mindanniyan ebből állunk, test agy idegrndszer, funkcionális test és szervi test, genetika, anya apa, környezet, szeretetközpont, egóközpont, hova tartozás, genetikai akarat genetikai képesség, hozzátett akarat, hozzátett képesség. Érzelmi.idegrendszeri, - szeretet-központ-beli, szellemi képességink által behatárolt szociális és szeretközpont-egóközpont közeg, társadalmi behatások, szülői behatások, stb. Kevesebb gyereket nemzenénk, ha odafigyelnénk másokra, ha felfigyelnénk a problémákra, amik átlag emberek számára láthatatlanok, ha felfigyeltetnének minket ezekre, ha megváltona a szeretetközpontunk és minden képességünk jótettét és egónknak és jóérzésünknek az adna ujab enegiákat löketeet, hogy jót teszünk, segítünk másoknak, kilépünk a saját magunk fejlesztése egójából, és elezdjük az ismeretlen embertárainkat szeretni, de ehez az kell hogy belenézzünk, beleálljunk a problémákba, és segíTENI AKARJUK AZ ISMERETLEN EMBERTÁRSUNKAT = más legyen amivel kiteljesedünk, más legyen ami inspirál előre visz előre kap-hajt a mindennapokban. Saját magunk és a genetikai családunkon kívül. Így észre lehet venni egyes szempontokból mennyire hasonlítunk és egyek vagunk, és így jobban meglehet érteni az emberek közti különbségeket, és segíthetünk másoknak, ha félre tesszük az egónkat. Mert az egó is a jóérzés zóna, ami miatt küzdesz, jobb akarsz lenni, át kell értékelni, hogy mi miatt érzed magad jól. Nem a kocsiktól háztól nőtől gyerektől stb, hanem akiknek erre esélyük sincs azoknak a segítésén, és látni rajtuk hogy erre mind amiatt képesek, hogy te segítettél nekik. Mert minden embernek kell a dícséret az egójának, ez normális, erre épül az életünk, csak ha sok tanuás és megértés után tudjuk mindezt másba keresni, akkor jobb világot teremthetünk embertársainkank, ha nem saját magunkra és a szűk környezetünkre gondolunk. Csak ehhez sokkal több embernek kéne szolgálnia, szolgátlatot tennie, hogy előre mehessen a társadalom. Mindenkinek magánban kell keresni, és olyan egyre több olyan szakmát kéne választani, ami az embertársainkért van, és abba a szakmába is a legjobbnak lenni képességeink szerint, a legjobban akarni segíteni, munkaidőn kívül is mert csak így lehet globáis hatást elérni, ehhez a legfontosabb eóaz egyéni foglalkozás és szeretet. Apéldát nem kell személyesnek venni, át is irhatnám, a párbeszéd meg csak egyszerű köznyelv, mindennapi párbeszég példa.

  2. Althwtoentirn Acpellfton
   Althwtoentirn Acpellfton
   Napja

   Mert sokkal több embernek lenne sokkal több segitségre szüksége, mint amit megkapnak, vagy egyáltalán nem is kapnak. És ehhez mindenki kellene. Kezdésnek onnan indulna, hogy az emberekről tanulunk, a leszületésről a genetikáról a képességekről az egó-ról és a szeretetról, a szeretet csatornánkról és-inkról. Ahhoz hogy bármi válatozzon, mint mindig, nem az állami fejjebvalókra kell bízni a feladatot, mert ők mindig hatványottabban önzőbbek mint az átlagember, ahhoz hogy bármilyen hatást lhessen elérni az átlagembereknek kellene bármilyen változást is elérni, attól függően, hogy nekik is sokkal rosszabb, mint másoknak, mert nem veszik észre hogy még legálább ennyivel rosszabb lehet az alattuk lévőknek hatványozottan, ha nem rosszab. Úgyhogy a nagyobb iQ-jú átlag polgárok tudják csak meghozni a változást, ha nem a szociális és társadalmi elhelyezkedésüket építik fejlesztik és bővitik és nem az anyagi kiváltságaikat és vagyonukat, élethelyzetüket, hanem azokat értik meg tanulnak róluk és akarnak segítei nekik, akiknek alapból rosszab, akár még genetikából is, akár annyira rossz a genetikájuk, hogy bármi normális élet eléréséhez is képtelenek. Akár fizikai korlát akár szellemi, akár hogy nem látszik, hogy annak a személynek szellemi korlátja van, mert az a legrosszab, ha valaki személyiségileg látszik, hogy nincs a toppon, azt nem bántani kell, mert szinte biztos, hogy genetikailag, fizikailag az agyával és idegrenszerével van gond.

  3. Althwtoentirn Acpellfton
   Althwtoentirn Acpellfton
   Napja

   Amíg senki nem érti meg hogy bármire képes és amit elért, az csak 50%-ban az ő érdeme, addig nem lesz monumentális előrelépés. Amíg nem nézünk magunkba hogy ez és erre szükségem ez és erre nem, kezdésnek addig nem lesz előre lépés. ÉS olyanok szenvednek le kórosan egy életet, akikről azt se tudják mi bajuk csak bántottak és bántanak, míg a többi csak önzőn építi a saját életét. Nyilván nem Pista az első számű kategória akinek kéne változni, hanem felett sokan vannak, akik mert ezt tanulták ,mert ez van az egójukban hogy ők jók, leszarnak másokat, kihaználnak másokqat, ahelyett hogy az életüket is feláldoznák a sok szemétségért, amivel mondjuk a szüleik is kihasználtak másokat, és akár csak nem kihasználtak, de nem segítettek másokat. Egy normális társadalomban, az egódnak és az önszeretednek nemkéne attól a magaslatokba szárnyalnia ha mondjuk lemondasz dolgokról, ne talántán segítesz másoknak. Ez kéne hogy legyen a normális. Annyi pazarlással, ami ma ma meg mindig megy. És ennyi öncéluságggal. Csak azért tudnak ennyire öncélúak lenn mert alapból nem is tudnak emberi agyi betegségekról és semmibe nem segítenek nekik, nemhogy akinek a megélhetésen kívül van felesleges pénze, ami nem létminimum, hanem senki. Egy átlagember emmit nem tud a pszihológiai betegségekről, pedig ha tudna, rálátna hogy neki mennyire jó, és nem az kéne, hogy amit mondanak, hogy örülj neki hogy neked ez van, hanem az lenne a normális hogy kötelező lenne = síkra hozni a visszamaradtat a kiemelkedővel. Mert a mai társadalomban is még mindig mindenki még rettenetesen önző, nemhogy akik irányítják a világot, az az önzés legteteje, nyilván semmi ilyennek meg se kéne történnie egy normális civilizációban, de az is pontosan kijelenthető hogy az átlag ,,rendes" ember se egy Jézus, nem vagyunk még ott hogy ha a képességeinknek minden tekintetét figyelembe véve bárki élvezhesse, építhesse önzőn a saját életét. Igazából nem kéne hogy törvényileg megtörténhessen, hogyha összefoglalóan egy társadalomról beszélünk, hogy ekkora különbségekkel tudjunk élni. Alapvetően, az életünk egy feladatnak kéne hogy legyen a teljes közjó elérésében. A közjó szeretete kéne hogy legyen a szeretet és egó csatornánk nem a saját magunk fejlesztése. Azért kéne fejleszteni magunkat, hogy segíthessünk fejleszthessünk másokat, akiknek szüksége an rá.

  4. Althwtoentirn Acpellfton
   Althwtoentirn Acpellfton
   Napja

   Úgy hogy autó helyett a sok prpgram helyett pista ahova element a barátaival, segíthetett volna fannikának, mert senki nem segít neki, se az anja aki elmegy este pasizni, se az apja aki részegre issza magát, se a tanárok mert szarnak bele csak a fizetésért járnak, a legfontosabb intézménybe dolgozni, ahol egy ember élete múlik minden egyes apróságon. Pista egyetlen osztálytársának se jut eszébe hogy segítsen a későbbiekben fannikénak, az újabb kocsi helyett, meg a ház helyett, hogy amire fannika nem akartából, hanem genetikájából nem képes, és az akarat fele is genetika, pista nem sgít neki és nem fejleszti tovább a saját életét, és felhozza a saját szintjére fannikát, pistának inkább az van az agyáb, hogy az a hülye paraszt, vagy az a sötét állat gyökér. Miközbe, ha fannikát ha kiemelnék a környezetéből, és kapna segítcségét, akár még kevesebből is jól érezné magát mint amilye pistának van azelőtt aár hogy elkezdte halmozni az anyagi javakat, vagy felépíteni a szociális elheelyezkedéét a személyiségét, baráti körét. És ez csak akkor tudna változni, ha bárki, aki az átlag föött van egy kicsivel is elkezdene lefelé dolgozni, és semmeilyen szinten se saját magát építeni, hanem másoknak segíteni. Mert még a pszihológus se segít fannikának, amire akár még szüksége se lett volna ha időbe növellij az életkörülményeit, és a szerette világát kiszolgáló személyeket. És sajnos mert valaki ezen kereztül ment mondjuk kisebb mértékben, ezt szépen tovább adja a gyerekének mert ezt érzi normálisnak és nemhogy nem képes többre, észre se veszi mit csinál, és nem is tehet róla, erről a pszihológusok a tanárok és a pisták tehetnek, bármilyen formában. A pszihológusnak se az lenne a feladata, hogy elbezsélgessen. Sokszor a személyes szeretre is szükség van amit se a tanároktól se az osztálytársaktól de még otthon se kap meg semmit. Segítenie is kéne mindenben a rászoruló személynek minden tekitetben a tanárokkal együtt, akár örökbe fogadni, mert igazán se a szihológus, se a tanár ne végzi a munkályát, amíg, tudja hogy ások szenvednek és ő építi az életét. Ez semmilyen erkölcsi szempontból sem normális. Ez nem etikus. Minden pistának magába kéne nézni igaából hogy bármi jobb legyen, de a pista alattiaknak is valamilyen szempotnból, és még jobban a feletieknek.

  5. Althwtoentirn Acpellfton
   Althwtoentirn Acpellfton
   Napja

   És végén ott van hogy elmegy takarítónak, mert a szülei kidobták, és elszenvedi mind a genetikai, mind a környezet által befolyásolt viszontagságokat, amit egy magasabb iq-jú pistát meg se érintett volna ez a sok érzelmi behatás, ha kell simán megszerzi a 4est kis erőbefektetéssel az5-öst kicsit többel úgy hogy közben jól érzi magát, és egyrészt nem is bántják kül9nösen az osztálytársai mert van egy közege akik megvédik, úgy hogy neki az alapvető képességeibe benne van, hogy kiépítsen magának egy ilyen közeget, kevés erő befektetéssel, és még nem is kell tennie annyit ha valaki basztatja akár verbálisan akár bárhogy, mert van egy közege akik ezt megoldák. És ha verbálisan basztatják is, nem érinti az érzelmeit, mert már van annyi önbizalma magában a képességei által, emik 50%-ban genetika, hogy vagy ne érdekelje, ne befolyásolja amit mondanak, vagy vissza tudjon szólni bármit, vagy ott a közege, akik visszaszólnak helyette. És pista mind azt hiszi, hogy ez az ő érdeme, mind a jegy szezési klépesség, mind a barátok, mind hogy őt nem befolyásolják mások, hogy vannak barátai, hogy van személyisége, hogy van jövője a jó vagy átlagos gyerekkor után, hogy majd képes lesz megtanulni dolgokat tudja magáról, hogy képes lesz ki állni magáért hogy vannak akik kiálljanak érte és vannak akikre támaszkodhat. Fanika addigra, meg már azt se tudja hol van mire pista megvette fizetéséből az első kocsiját. Aztán pista ha akar toább vagy ezt fenntartani amilyen most vagy jobb lenne, szinte kevés energibefektetéssel, lesz majd barátnője jobb kocsija háza stb., mire fannika jó, ha életben van. És senki se segít fannikának.

 8. Tamas Sandor
  Tamas Sandor
  Napja

  Kedves István. Nagyon sok videókat nézek már régóta amikben te teszteled az autókat és eddig még nem láttam olyan videót hogy a teszt végén keresned keljenek a szavakat. Minden le volt írva az arcodra. Nagyon jól szórakoztam. Köszönöm szépen és további sok sikert.

 9. Zoltán Nagy
  Zoltán Nagy
  2 napja

  Hetven fölött Ursula Andress-re is ráfeszül a bikini, mint a légáramlat a Ferrarira.

 10. Kriszta Szabó
  Kriszta Szabó
  2 napja

  Ez a nyálas ömlengés, szinte már gáz! 🤮🤮🤮🤮

  1. István Vályi
   István Vályi
   2 napja

   Igen, kedves Kriszta, kevés ember lelkivilága engedheti meg magának azt, hogy rajongjon valamiért, ami jó. Élj teljes életet, egyszer neked is sikerül

 11. D R
  D R
  3 napja

  Igazi tahó cím gratulálok jól minősít

  1. István Vályi
   István Vályi
   2 napja

   Lényeglátásod van ifjú Jedi

 12. Kornél Kocsis
  Kornél Kocsis
  3 napja

  "Ha nő lenne,fizetnék is érte"....egyedülállóként talán lehet ilyet,de családos emberként...:)A videó viszont jó!:)

  1. István Vályi
   István Vályi
   2 napja

   Szerintem érzi a lényeget az, akinek kell.

 13. András Juhász
  András Juhász
  3 napja

  Továbbra is érdemes egy órával korábban felkelni, hogy a reggeli kávé-süti mellé ez is beférjen, de a drónnak szerintem kéne egy röppályát tervezni. No nem konkrét vektorokra meg miegymásra gondolok (képzett pilóták most biztos a homlokukhoz kapnak), csupán kalkulálni a kocsi várható mozgásával. Mondjuk Pistáról lévén szó, le a kalappal hogy egyáltalán ezt fel tudtad venni, mert hát a tengernek sem mi parancsoljuk meg mikor háborogjon :D Néhol nagyon profin volt felvéve pl 54:47-nél szinte olyan mintha tökéletes szinkronban kísérne egy lövedéket, épp elcsípve a jó hangot épp elcsípve a jó képet. Néhol pedig szédített, de ez javulni fog! Szép munka! :)

 14. róbert
  róbert
  3 napja

  Én órákig tudnám nézni ahogy jobbra indexeknek ki Pista elől a BMWk es mercik, Bocsi 😁🤘🏻

 15. Csirkefarhat 11
  Csirkefarhat 11
  3 napja

  11:07 - Fiat Multipla :D

 16. Árpád Gácsi
  Árpád Gácsi
  3 napja

  A szokásos profi színvonal, ti vagytok az egyik legszórakoztatóbb autós műsor a világon :)

 17. S Norbert
  S Norbert
  3 napja

  Szép autó. De ahogy szagolgattad, te az izzadt szőrös pinára gerjedsz mi pisti?

  1. S Norbert
   S Norbert
   2 napja

   @István Vályi Évek meg a rutin.

  2. István Vályi
   István Vályi
   2 napja

   Érdekes meglátás, honnan jött?

 18. Peter Gerencseri
  Peter Gerencseri
  3 napja

  király volt, én megköszönöm a tulajnak is ezt a közérdékü cselekedetet ;)

 19. Gabor Csikos
  Gabor Csikos
  3 napja

  Akkor most mennyi az önrèsz?🙂

 20. Attila Nagy
  Attila Nagy
  3 napja

  Ezért vesznek Ferrárit 46:40....

 21. Sam Pisti
  Sam Pisti
  3 napja

  Szerintem a piros body és ezüst színű felni hozzátartozik a márkához. Ez hagyomány. Ha nem ilyen, akkor kevesebbet ér egy Ferrari. Coca sem lehet kék, mert az a Pepsi színe. 😃 Amúgy jó lett a videó👍

 22. Árpád Simon
  Árpád Simon
  4 napja

  Bocs... nem nézem végig... "minek"?

 23. Athileus1
  Athileus1
  4 napja

  Nagyon jó volt látni ezt a szenvedély köszönjük szépen a feleségemmel együtt :)

 24. Laszlo Pap
  Laszlo Pap
  4 napja

  "Szemedből a könnyet vízszintesen húzza ki mert zokogsz"😆 na ez a Best Ennèl nincs jobbmàr ezèrt a mondatèrt megèrt megnézem nem hogy 1 oràèrt 👍🤝

 25. kartoffelpureee
  kartoffelpureee
  4 napja

  Látom a felvételek most is a Német autópályán készültek :D Költhetnének még egy kis pénzt rá :D

 26. Kelpo Johny
  Kelpo Johny
  5 napja

  Nekem akkor is a 458 marad az etalon, mind formára, mind hangra, de persze ez is zseni!👍❤

 27. Mihály Bognár
  Mihály Bognár
  5 napja

  Pista Bá! gyönyörűen terelgetted ez a bestiát köszi !

 28. gyoolio
  gyoolio
  5 napja

  Gyönyörű autó, de megint nem sikerült a videó. Az F40 nem az utolsó turbófeltöltős autó volt a 488 bemutatásáig. 488-at 2015-ben mutatták be. Az első autó turbófeltöltővel az F40 után a California T volt 2014-ben. Biztosan a Ferrari Museo hibázott megint, és nem a Pista, mint a 456 videó alatt...

  1. István Vályi
   István Vályi
   5 napja

   @gyoolio szerintem keress más reszelőt fiú, amin húzoghatod, ne êgesd itt magad

  2. gyoolio
   gyoolio
   5 napja

   @István Vályi Igen, megint tévedtél. Tudod, 2 literes PD TDI meg CR TDI. Nem kell magyarázni, engedd el ezt a szakmát. Ne ugrálj a saját butaságodon, inkább tologass csattogós lepkét, nem való ez neked.

  3. István Vályi
   István Vályi
   5 napja

   @gyoolio ha már ugrálni akarsz a hülyeségeken, legalább lennél következetes. Mi volt a 456 után a 12 hengeres, frontos GT? Mi volt az F40 után - ami egy középmotoros szupersport - a következő olyan? Nincs több kérdésem, hadd ne helyezzem ên a helyedben kontextusába a mondanivalót, ennyi értelmezési képességet a mi nêzőinktől hadd várjunk el. De nyugodtan üsd fel az általad preferált forrásokat (EVO, TopGear) aztán olvasgass angolul, sokat segít. És lehetőleg kezeld a helyén a dolgokat, azt amolyan életviteli tanácsként is elfogadhatod. Vagy. Nézz mást. Mondjuk Tordait, ő mond viccet, azt szereted, Andika, lepke, ne fogd meg.

  4. gyoolio
   gyoolio
   5 napja

   @István Vályi Csak annyi, h ott is beégtél. Azt mondogattad, h 550 volt utódja, miközben a 612 scaglietti. Itt meg, h F40 óta ez az első turbós Ferrari. Itt és ott sem volt igazad. Inkább kérjél fel ghostwritert magadnak, mert butaságokat beszélsz. Nincs több kérdésem.

  5. István Vályi
   István Vályi
   5 napja

   A 456-ossal mi volt a bajod? Az F40 középmotoros, a 488 is. A California motorja hol van? Köszönöm, nincs több kérdésem.

 29. József Sárközi
  József Sárközi
  5 napja

  Nagyon szép Autó! De sokan elfelejtik hogy ezt a kocsit vezetni is tudni kell! Namármost... Pityu báttyánk olyat művelt ezzel a verdával amit nem mindennap lát az ember! Basszus Pityu nagyon tudsz GRAT!

  1. István Vályi
   István Vályi
   5 napja

   Igyekszik az ember

 30. László Patkós
  László Patkós
  5 napja

  Ez zseniális volt Pista, köszönjük szépen!

 31. MaverickM1
  MaverickM1
  5 napja

  Szep szep de egy F40-ert husz ilyen modern ferkat adnek :D Abban meg benne volt a bugi meg a spiritusz nem kicsit. Se esp, se asr, se szervo, se fek szervo se klima, se paddle shifter de meg konyoklo sincs, van viszont akkora turbo lag amibe beleszorul meg egy 47-es cipo is. Az nem divatmajomnak valo vas... Long live the F40.

 32. Martin JCA
  Martin JCA
  5 napja

  azért a kengurukat megnéztétek ? 😀

  1. Gábor Cseh
   Gábor Cseh
   5 napja

   @Martin JCA Benett kenguruk voltak lent. :)

  2. Martin JCA
   Martin JCA
   5 napja

   @Gábor Cseh ezt nem értem

  3. Gábor Cseh
   Gábor Cseh
   5 napja

   Benettek. ;)

 33. Zsolt K
  Zsolt K
  5 napja

  Et piszok jó volt

 34. Simon Deme
  Simon Deme
  5 napja

  812 superfast is lesz majd a közel jövőben Pista? 🏎

 35. Gianni Morandi
  Gianni Morandi
  5 napja

  Mi történne, ha a pályán eldobnatok a kocsit? Ugye ott a biztosítás se érvényes. Csak a kikapcsolt elektronika juttatta ezt eszembe.

  1. István Vályi
   István Vályi
   5 napja

   Ha így állnánk hozzá, akkor nem lenne műsor. Baj lenne.

 36. Dániel Lehoczki
  Dániel Lehoczki
  6 napja

  Idézem: "még kicsit kirázom bagamból az ideget"

  1. Dániel Lehoczki
   Dániel Lehoczki
   6 napja

   Ez a kocsi a Tiéd volt Pisti

 37. MrBazsi888
  MrBazsi888
  6 napja

  mi az értelme az ilyen autóknak ?

  1. István Vályi
   István Vályi
   5 napja

   Mi értelme a ferde toronynak vagy a Mona Lisának? A bokazokninak és a 8k felbontásnak?

  2. Gábor Cseh
   Gábor Cseh
   5 napja

   Szia! Nem értem, hogy neked ez a közel egy óra alatt, hogy nem egyértelmű. Én elsősorban az értelmet a technikai megoldásaiban keresném, másodsorban az autózhatósági képességeiben, az meg, hogy szerintem iszonyat szép autó, már csak hab a tortán. Ez a tárgy egyszerűen egy műremek, amit teljes mértékben csak használat közben értesz meg. Valószínűleg én elfogult módjára állok neki az autóknak. :) Üdv! Dzsí

 38. Elfy
  Elfy
  6 napja

  Profi videós munka. Főleg mikor a pályán megy és hallani, hogy az autóból van a hangsáv, de közben 2-3 kamerállásból is ugyanazt a pillanatot látjuk. Nem kis meló összehangolni ezeket egybe, le a kalappal a tech-es előtt. ;)

  1. Gábor Cseh
   Gábor Cseh
   5 napja

   Grazie mille! 😊😊😊

 39. Tibor Zilka
  Tibor Zilka
  6 napja

  Koszi tulaj....

 40. Tibor Zilka
  Tibor Zilka
  6 napja

  Az oroszlán nem vitatkozik a predaval.....ddddd

 41. Tibor Zilka
  Tibor Zilka
  6 napja

  Vela takych testov......meg még még ilyeket....ebből érződött a csodálat a le a kalappal a kocsi előtt érzes belőled...tisztelet Ferrari....

 42. Istvan Erdelyi
  Istvan Erdelyi
  6 napja

  Össze lehet hasonlítgatni a Porscheval de a Ferrarinak nem kellett még ócska SUV-okat gyártani ahhoz, hogy életben maradjon.

 43. Istvan Erdelyi
  Istvan Erdelyi
  6 napja

  Óriási pacsi a tulajnak!!! Ez tényleg egy mocsok jó autó. Még így a videón át nézve is látszik, hogy mocsok gyors és ahhoz képest nagyon kezes.

 44. Geza Szirmai
  Geza Szirmai
  6 napja

  Én szoktam nézni a speedzone teszteket de mindig bele bele tekergetek de itt ezt nem tudtam megtenni ahogy Pista mesélt az autó minden porcikájároll rá ragasztott a képernyőre

 45. Barnabás Szakál
  Barnabás Szakál
  6 napja

  Ezen nagyon nincs rajta a fullkarbon csomag, lehetett volna még költeni erre pár ezer ojrót :( Hátsó lámpa melletti betét, diffúzor, stb

 46. Zsolt Csicsman
  Zsolt Csicsman
  6 napja

  Hogy ne csapja ki a taknyot az orrodból,hatalmas szöveg,imádom!

 47. Norbert Benko
  Norbert Benko
  6 napja

  Mindig a TDI Audi a leggyorsabb......

 48. Zoltán Cseh
  Zoltán Cseh
  6 napja

  Ez előtt kék Ferrari utóljára a Pioneer Rally Team B-csoportos GTO-ja volt 1984-ben.A 40-es rajtszámú.

 49. Dávid nagy
  Dávid nagy
  6 napja

  Pista annyira megnéznék tőled egy használt tesztet egy e82 1M BMW-vel. Azt mondják az utolsó driver’s car BMW-k között van, szívesen látnám ahogy ilyen élvezettel mész vele egyet. Ez a videó pedig zseni (képileg, hangilag, tartalmilag is)

 50. Tamás Lipka
  Tamás Lipka
  6 napja

  Élvezet nézni ahogy Pista keni neki a pályán.

 51. Peter Dr. Gergő
  Peter Dr. Gergő
  6 napja

  A dron pilóta se gyengén nyomja!👍🏻

  1. Gábor Cseh
   Gábor Cseh
   5 napja

   Bence egészen belejött. ;)

 52. Aliendriver A. Stupek
  Aliendriver A. Stupek
  6 napja

  "hátrafelé ebből jobban kilátni, mint egy Bentley-ből, látod, mi van hátul..." - óriási :) Akkor Berki bűnöző K.-nak is ajánlható? :) :) :)

 53. Laszlo Balogh
  Laszlo Balogh
  6 napja

  41:40 - azt mondja és hát ehhez kevesek vagyunk. Milyen lenne ez az autó teszem azt 400 lóerővel? Engem valahol zavar az hogy egy 670 lovas géppel úgy lehet közlekedni mint egy Opel Mokkával. Az is zavar hogy annyira civilizáltak lettek ezek az autók hogy lehet velük boltba járni. Bezzeg a Countachnál még a be- és kiszállásért is meg kellett küzdeni... Jó tudom, ez a fejlődés de akkor is zavar. Ennél már csak az zavar jobban hogy sose lesz ilyen gázreakciójú autóm. 46:35 - Továbbá jól látom hogy simán kirugózik egy ilyen toldott-foldott országutat? Az az útfelület a Ranger mögött nem túl szívderítő, de nem nagyon jajgatnak odabenn. Nem úgy mint én a (széria) Kiámban... :D

 54. Ádám Rákóczi
  Ádám Rákóczi
  6 napja

  "Bíznod kell a gumiban", vannak helyzetek, amikor szintén fontos szempont ez a kijelentés!! :D:D

 55. Norbert Murányi
  Norbert Murányi
  6 napja

  Nagyon tetszik a prezentacio adtam is like-ot ritkasag ilyesmit latni manapsag mindenki az elektromosra van rakatva unalmas !

 56. Attila Margitay
  Attila Margitay
  6 napja

  Mióta kinőttem a gyermeki rajongást, a Ferrari sosem volt a kedvencem, és most sem lett az. De ezt most konkrétan megkívántam, az autót is, az élményt is. Nem utolsó sorban attól, ahogy Pista megmutatta. G. megint fantasztikus videót rakott össze, nagy pacsi mind a kettőjüknek!

 57. Schwarzenegger Arnold
  Schwarzenegger Arnold
  6 napja

  Carvertical vége 4:01 LEGO reklám vége 34:40

 58. Bregb Arega
  Bregb Arega
  6 napja

  "Tetszettek" a könnyeid, átadta. :) Ez a csúcs. Amúgy egy Corvette C8-at próbáljatok meg intézni, az karaj lenne!

 59. Dyingsoul
  Dyingsoul
  6 napja

  Ezt már nem is használtteszt sorozatba kellene, hanem egy "Egzotikus autok" sorozatot is simán indíthattatok volna, ahogy egy "veterán csodák" sorozatot is. A használtteszt meg megmaradhatna a hétköznapi embereknek szóló használtautóknak. :)

 60. Tamás Kiss
  Tamás Kiss
  6 napja

  Köszönöm szepen a tulajnak, hogy a teszt erejeig oda adta nektek az autot! Valoszinuleg most voltam a legkozelebb egy Ferrarihoz, így. Telefonon keresztul nezve 😄 es koszi Speedzone😊

 61. Áron T
  Áron T
  6 napja

  Itt megy a ferrari felszopkodása, Dubaiban meg lehordtátok, hogy gyárilag milyen megoldásokat használnak...

  1. István Vályi
   István Vályi
   6 napja

   Amit nem látsz, az nem fáj. Nem a végeredmény a fontos? De.

 62. István Mainkó
  István Mainkó
  6 napja

  Tulaj a pályánra vele! :D

 63. Ádám Erdész
  Ádám Erdész
  7 napja

  Najó megkívántam, asszem gyűjtök egyre a Prius mellé játszósnak :D

 64. Petkov Sztojan
  Petkov Sztojan
  7 napja

  🤭👑🙂✌🎭

 65. Petkov Sztojan
  Petkov Sztojan
  7 napja

  Sziasztok , ja jól van Pista hozza a jó perceket, köszönjük Neki e!

 66. NOMAD
  NOMAD
  7 napja

  👍

 67. arnPOPEY
  arnPOPEY
  7 napja

  Az a 0,2 másodperc a laza bowden miatt van amúgy. Majd Dubajban a szak szervíz megjavítja :D

 68. Valentine Dirk
  Valentine Dirk
  7 napja

  Megérett a világ a pusztulásra, amikor egy MB Amg gt-nek szebb a hangja, mint egy Ferrarinak. Ettől függetlenül még ezt választanám.

  1. Valentine Dirk
   Valentine Dirk
   6 napja

   @Small John Szeretnél olyan agyhalott lenni, mint én. Te a BKV bérletedet sem tudod megkülönböztetni a törzskönyvedtől.

  2. Small John
   Small John
   6 napja

   XD agyhalott vagy azt se tudod mit beszélsz... 2 külön világ motor

 69. Deville Panther
  Deville Panther
  7 napja

  A Montrealt tesztelhetnéd Pista amivel voltál Alfa cityn szerintem mindenkinek tetszene 😍😄🐍🇮🇹☘️😊

  1. István Vályi
   István Vályi
   7 napja

   türelem

 70. Ferenc Zubor
  Ferenc Zubor
  7 napja

  Ha nõ lenne, nem tudnánk eleget fizetni! 🥺

 71. Gabor
  Gabor
  7 napja

  10/10

 72. noobkillah1975
  noobkillah1975
  7 napja

  Szeretnék felszólalni azoknak a méltatlanul meg nem említett levegőmolekuláknak a nevében akiket a légszűrőn keresztül a motor behappol és így halnak hősi halált. Ők biztosan nem találják akkora élménynek a 488-cal való találkozást, mint ahogy Pista lefestette! Főleg, hogy az autó pont miattuk megy úgy ahogy 🤣

 73. BDSRSTNT
  BDSRSTNT
  7 napja

  Minden Tesla hívő nézze meg, mentse le ezt a videót, és morzsoljon el pár könnycseppet, hogy na ez az, amit a BEV ek soha a büdös életbe nem fognak tudni. Nekik marad a rejszolás a 0-100 ra és a lámpától lámpáig játékra.

  1. Upo01
   Upo01
   4 órája

   hupac.info/stream/fKuZqIWqm2m4jbk/vide.html

 74. Márk Horváth
  Márk Horváth
  7 napja

  Na majd az elektromos Ferrari is ilyen jó hangja lesz 😅

 75. Milan Torok
  Milan Torok
  7 napja

  Hat azért az túlzás h a csúcsán van egy Koenigsegg v egy Bugatti 1500loero ebbe a fele van amitől már egy M5 is többet tud,ezt a kocsit a fent említettek megeszik vacsorára is,attól független szép es jo csak nem igaz az állítás,mert meg nem ültetek ezekbe az autókba

  1. István Vályi
   István Vályi
   7 napja

   Hű, Milán, fiatal lehetsz még, ha azt hiszed, azért gyors valami, mert erős :)

 76. Zsolt Tóbiás
  Zsolt Tóbiás
  7 napja

  Az A.Z Maisterteile minden,csak nem minőségi 😅

 77. Mark
  Mark
  7 napja

  F12 TDF teszt is várható?

 78. Dávid Carline
  Dávid Carline
  7 napja

  Imádom a videóidat Pista, de ezek a fölösleges Carverticalos részek. Egy 488 gts ferkát tesztelsz de egy GTB-t nézel az oldalon. Miert ? Ha reklámozni akarod, akkor, persze mutasd be, hogy helloka ez itt a Carvertical azt jó napot. De igy picit butát csinálsz magadból

  1. Dávid Carline
   Dávid Carline
   7 napja

   @István Vályi mindenesetre dolgozz többet, mert csak téged nezlek a Speedzoneba 😃 nem bántásnak írtam egyébként minden tiszteletem!

  2. István Vályi
   István Vályi
   7 napja

   Ezerszer kitárgyaltuk már ezt

 79. Szabolcs T
  Szabolcs T
  7 napja

  Ez a forma valami fantasztikus!

 80. Dont Askme
  Dont Askme
  7 napja

  Pista! Oszt Apple Carplay van-e benne?… Waze hang alapján nincs, vagy nagyon gagyi a hangrendszer. Szóval köszi, inkább maradok a mostani kocsimnál. Pedig sokat gondolkozram rajta kéne-e. #irónia

  1. István Vályi
   István Vályi
   7 napja

   Van. A waze a telefonról szólt, egy pillanatig sem jutott eszembe, hogy hozzak kábelt

 81. Vájling
  Vájling
  7 napja

  Mikor volt a lego Ferrari rész, azt hittem, hogy átkattintottam egy másik videóra. :D

 82. Attila Badi
  Attila Badi
  7 napja

  Én meg kupoltam volna shobertet

 83. pappagsm
  pappagsm
  7 napja

  Mibe, hogy azert kapcsolja ki a kamerat olyan gyorsan, mert kijön 1-2 könnycsepp :-)

  1. Viktor Kovács
   Viktor Kovács
   6 napja

   Én is úgy láttam, hogy átélt egy emlékezetes katarzist. :)

 84. Adrian Marin
  Adrian Marin
  7 napja

  Legjobb autó ami a speedzone-on valaha volt.Én nem értek ezekhez meg hallottam H a Ferrari v12, a turbó rossz stb....nem bírok betelni a turbó hangjával, teljesen más mint bármi és pokoli gyors.Igaz de. Em bírom felfogni.Köszönöm a tesztet!

 85. Rica Costa
  Rica Costa
  7 napja

  Pistám, nekem a Ferrarik kapcsán egy dolog maradt meg bennen amit tavaly Dubajban forgattatok, még pedig az hogy " ez ugyan olyan szar mint a fiat uno, csak erősebb" 😂😂

 86. József Szabó
  József Szabó
  7 napja

  Remélem egyszer sikerül elkapnotok egy F40-est is, tudom hogy azt csak úgy nem meg lehetetlen szinte de bízom benne :)

 87. Szabolcs Ács
  Szabolcs Ács
  7 napja

  43:20 Telefon, GPS: Trafipax várható! Pista lenéz: Kicsit melegítjük a fékeket... :D :D

 88. Creed Dark
  Creed Dark
  7 napja

  Kicsit több reklám kéne még és nice lenne főni :)

 89. Márk Takács
  Márk Takács
  7 napja

  Ebéd rendelő gomb... :D :D :D ezen nagyot kacagtam

 90. Bálint Bíró
  Bálint Bíró
  7 napja

  Azért komoly hogy Pista mit elert már ebben a szakmában! Azért hogy egy ilyen értékű autót rá bíznak! :) Gratulálok Pistánk így tovább!!! ;)

 91. Norbert Fabó
  Norbert Fabó
  7 napja

  Csak az a turbo...

 92. Attila Sound
  Attila Sound
  7 napja

  Ez ott volt....

 93. Norbert Fehér
  Norbert Fehér
  7 napja

  Laptimingre kíváncsi lennék,tudom nem oda való,de azért megnézném.

  1. Márk Horváth
   Márk Horváth
   7 napja

   Van Ferraris teszt Ferrari 488 GTB

 94. zoltan major
  zoltan major
  7 napja

  De, hogy golyoscsapágyas legyen a turbó, azt nem tudom elhinni.

 95. vfts1700
  vfts1700
  7 napja

  Az új S Mercit nem teszteled??

 96. Gergely Balázs
  Gergely Balázs
  7 napja

  11:14 Fiat Multipla 1. Gen.

 97. Tamás Boa
  Tamás Boa
  7 napja

  Ez a teszt megint nem szarral gurított!Bravó Papó!👏👏👏👏

 98. Molnár Norbert
  Molnár Norbert
  7 napja

  Èn mèg ìgy is fizetnék èrte egy szabad szemmel jól látható összeget! De cserebé jól oda b.......k neki!

 99. BGary
  BGary
  7 napja

  álomautóm

 100. Jóska Sobri
  Jóska Sobri
  7 napja

  3:57 szakszerűen alá van "póckolva" egy fakockával középen . :)