Speedzone-teszt: Dacia Spring: Villanyos esőkabát

5 700 Megtekintés 247 E

www.autohitel.hu
www.patreon.com/speedzone
www.speedzoneshop.hu

Könnyen lehet, hogy ezzel az autóval többet tesz a Dacia az elektromos autózás terjedésének érdekében, mint bárki más eddig. Itt a megfizethető e-autó, de milyen áron? Itt megtudhatod.

Megjegyzés

 1. Zoltán Márton
  Zoltán Márton
  15 napja

  "gyorsabban gyorsuló" :D

 2. Mátyás Lambek
  Mátyás Lambek
  Hónapja

  Én északon lakom hegyek köszt vannak húzós emelkedők mennyi km tudna megtenni négy személlyel

 3. Tamás Kárpáti
  Tamás Kárpáti
  Hónapja

  Imádom, jó kis autó ez 🥰 de Pityu még a szart is eladja ezzel a szöveggel 😃

 4. V Tazat
  V Tazat
  Hónapja

  Hogy a fenébe nem sikerült még mindig ledes lámpát tenni a tetőbe, annak azért nincs valami magas éra kevesebbet is fogyasztana tovább id kitart és fényesebb id. Szégyen hogy még ezt is kispórolták, szégyen.

 5. V Tazat
  V Tazat
  Hónapja

  Könnyeb lett így a kocsi, hogy racsnis kézfiket tettek elektromos helyett, vagy csak így olcsóbb?

 6. V Tazat
  V Tazat
  Hónapja

  *125km/h

 7. V Tazat
  V Tazat
  Hónapja

  *950kg

 8. Krisztián Szilágyi
  Krisztián Szilágyi
  Hónapja

  Mit csinál 2 Speedzone- os az erdőszélen az autóban?... 😁 Semmi buzulás, csak hogy telljen az idő. 😂✌️

 9. XKS99
  XKS99
  2 hónapja

  What kind of accent is this?

 10. Anita Radvánszki
  Anita Radvánszki
  2 hónapja

  Sziasztok, van arról valami infó, hogy télen ha megjönnek a mínuszok, akkor parkoló módban, ha a kéziféket használjuk valami gátolja annak a befagyását?

 11. V Tazat
  V Tazat
  2 hónapja

  Ezzel ha haza kell jönni mondjuk Sevillából BP-re megtudom tenni gyorstöltőkön? Mekkora szenvedés lenne és ilyen drága lenne? Előre is köszi

 12. V Tazat
  V Tazat
  2 hónapja

  Ha 950 helyett 850 vagy az alá le tudták volna tolni swift vagy ignis 1.2 hybrid helyett ezt venném, de így túl nehéz a kabinos alvázas trasit platóján lakóautóva alakításakor. ENGEM ÍGY MEGVENNE EZ A SPRING. Esetleg nem tudjátok, igény szerint ki lehet venni az akksik felét súlycsökkentés gyanánt, hogy 850kg alá menjen? Tudom fura kérdés, hátha valakinek van ötlete... Előre is köszi

 13. Cornel Hansen-Juhas
  Cornel Hansen-Juhas
  2 hónapja

  I love you DACIA ❤️

 14. k
  k
  2 hónapja

  8percnel tartok de szakadok a rohogestol Ezt az autot reszletesebben, szebben, jobban bemutatni senki sem fogja tudni meg az elkovetkezendo 100evben sem , hatalmas forma a Pista, ezert is szeretem ennyire, annyira igazi🤣🙂

 15. Róbert Vörös
  Róbert Vörös
  2 hónapja

  30:20 : azert Petofi is kapott itt rendesen, pedig neki aztan tenyleg semmi koze az elektromos autozashoz :D

 16. Ferenc Ercsey Ravasz
  Ferenc Ercsey Ravasz
  2 hónapja

  Lehet, hogy itt most szembe megyek a közvéleménnyel, de ez szerintem hatalmas bukta. Először is, adott egy technológia, amely kedvez a gyorsulásnak, ugye elektromos meghajtással a teljes nyomaték folyamatosan rendelkezésre áll. Erre ezek csinálnak egy járgányt, ami majdnem húsz másodperc alatt gyorsul százra. Ráadásul nem éri el az autópályán megengedett sebességet. Ebből az következikl, hogy leszámítva azt az abszolut kisebbséget, amely soha a városból ki nem megy, vagy ha igen, akkor nem autóval, a normális többségnek e mellé kell majd még egy kocsi, amivel az autópályára is fel lehet hajtani. Márpedig nekem az az érzésem, hogy akinek van pénze két autóra, az nem egy hiperfapados dacsekot fog másodiknak venni.

  1. Ferenc Ercsey Ravasz
   Ferenc Ercsey Ravasz
   2 hónapja

   @Márk Ambrus azért ez nem teljesen ugyanaz mert a használt Clio ugyanúgy elvisz A-ból -be mint a BMW. Itt pont az a gondom, hogy emellé még kell legalább egy olyan Clio és a kettő árából már kijön egy jobb villanytütü, amivel esetleg az autópályára is fel lehet merészkedni s nem kell mellé egyéb. Ha ez a dacsek egy hajszállal jobb volna egy-két szempontból, nagyon vagány lenne. Amúgy erdélyiként (is) drukkolok neki, nem tenne rosszat a román gazdaságnak ha sikeres lenne, de nem tudom optimistán szemlélni. Majd elválik...

 17. András Drenkovics
  András Drenkovics
  3 hónapja

  Nem értem,akkora hely van a "motortérbe",hogy beférne 100m töltő kábel de még senkinek nem jutott eszébe,hogy oda rakja!!

 18. Tamás Tóth
  Tamás Tóth
  3 hónapja

  Tuti verda az új Dácsíííjjjaaa!Persze ha minden keréken lesz külön külön 44Le!!!125 km/h 200ccm robogóm gyári vége,ne vicceljünk már!Dugó gyártó verda,az elején lehetne egy elhízott szarvas marha márka jele!

 19. Attila Kelenyi
  Attila Kelenyi
  3 hónapja

  Jól is néz ki, csak az a Dacia logo ne lenne rajta...

 20. Krisztián Péter-Szabó
  Krisztián Péter-Szabó
  3 hónapja

  Biztos vicces ez, de Istvánunk mintha be lenne b@szva egy cseppet. Ha nem volt, az még rosszabb. Nekem annyira ez a szint a kiszólásokkal már nem poén.

 21. István Balogh
  István Balogh
  3 hónapja

  Ez egy bejáros városi kocsinak tökéletes, ennél nem is vállal többet. (Magyarországon egy átlag autós kb. 40 km tesz meg naponta.) Nem hosszú utazásokra tervezték, ez nyilvánvaló. Ezen az áron biztosan sokat el tudnak adni belőle. Az emberek többégének nem vágyálma, hogy maximális luxus vegye körül arra a 0,5-1 órára, amíg használja. Egyszerűsége miatt sokkal kevesebb a hibalehetőség is. Szerintem a Dacianál kihoztak egy piacképest elektromos modellt sok ötletes és költséghatékony megoldással. El kell ismerni ügyes húzás.

 22. László Riegl
  László Riegl
  3 hónapja

  Így hideget fúj, így jobban fúj, így hova fúj. Kiégtem.

 23. zolco710611
  zolco710611
  3 hónapja

  20 ezer eurós kínai roman fos !

 24. ret pet
  ret pet
  3 hónapja

  Pista jól megfogja hogy mi a problém a mai villanyautókkal. Vagy vehetsz egy ennel nem sokkal elegénsabb matchboxot, ami szintén nem rendelkezik jelentősebb hatótávval de cserébe támogatás után is a duplája a dacianak, vagy vehetsz egy luxus szedánt ami 2,5 alatt van százon, meg tetriszezhetsz rajta a parkolóban. Csak pont nem tudom hogy hol, meg minek akarnak gyorsulgatni, meg hogy miért a nulla száz a lényeg amikor mindenki arról beszél hogy alljunk át villanyra és mentsük meg a földet. Persze a tehetőseknek pont az ilyen dolgokkal lehet elcsavarni a fejét a sima luxusautókról, meg ha megveri bömöst akkor már nem gáz hogy villany, de az átlag ember nem fog hinni a váltásban amég az egész egy nagy faszméregetés. Én nagyon örülök ennek a Dacianak és remelem hogy megtöri a jeget valamennyire.

 25. szekreny0
  szekreny0
  3 hónapja

  arra lesz jó ez a kocsi, hogy letesztelhetik vele az országok, ahogy összeomlik a villamos hálózat :DDD

 26. Viktor Csányi
  Viktor Csányi
  3 hónapja

  Tök jó. Bár gyengécske a motor és száguldani nem lehet vele, de a nyomatéka teljesen rendben van és a villany lentről húz. Városba tökély és még töltögetni sem kell gyakran.

 27. Sándor Péter az eladók kedvenc ingatlanosa
  Sándor Péter az eladók kedvenc ingatlanosa
  3 hónapja

  MEGVETTEM😀

 28. MR Dot1
  MR Dot1
  3 hónapja

  ebben csak az a hiba, hogy a Kínában $6000.. Európában meg több mint a duplája... ami azért eléggé gáz...

 29. János András Sebák
  János András Sebák
  3 hónapja

  Hablaty ..duma matyi a szarvasba szar elektró vasba 😎😜😂😂 Hátra menyivel megy ..mint ellőre ? 😜😂😂👍

 30. henriklinz
  henriklinz
  3 hónapja

  Én már elöre rendeltem, Comfort Plusz, Szeptember/Oktoberben jön

 31. Katalin Benkő
  Katalin Benkő
  3 hónapja

  Basszus egy-két felvételen pista mellett úgy nézett ki az auto mint egy játékauto...

 32. Zsolt Beres
  Zsolt Beres
  3 hónapja

  Jók ezek a villany autók, de én részemről semmi potenciált nem látok még bennük, amíg nem lesz egy cég, aki kitalálja a benzinkút jellegű gyorstöltő állomásokat, vagy a cserélhető akkupakkot. Az emberek nagy része lakásban él, nem házban. Optimálisan otthon szeretném tölteni éjjel az autómat. De hogy? Lógassam ki a teszkós narancssárgát az ablakon, vagy miközben alig várom hogy melóból hazaérjek, előtte kajtassak fel valami töltő pontot, és dekkoljak ott 1 órát? Hát köszi, de nem. Magyarországon szerintem a töltési infrastruktúra kiépítéséhez még legalább 100 év kell.

 33. Sammer Dodo
  Sammer Dodo
  3 hónapja

  6.499.000 forintér tényleg olcsó. Na elmész te a...... :D :D

  1. Ráken Róka
   Ráken Róka
   3 hónapja

   Kínában 3 milla alatt van Renault K-ZE néven ugyanez. A faccopó bürökraták körbevizelik, lesz belőle 6,5millás ár, kapsz érte kisebb hatótávot meg Dacia emblémát az orrára. Állami számolgatással 4 milláért megkapod 2,6 helyett. Az olcsó, mert a nettód meg havi 500EUR közalkalmazottként itthon és hát az mennyivel több már mint a kínai fizetés. Na, mennyivel? ohh wait

 34. TerminalGavriel
  TerminalGavriel
  3 hónapja

  Húúúú. Hol kezdjem. A világ egyik legborzalmasabb autója, és a világ egyik legidegesítőbb embere. Plusz a félmeztelen biciklis bácsi és a világ legmoslékabb útja, amire pont nem a spring van kitalálva. A 44 lóerőt amikor meghallottam az jutott eszembe, hogy nem ilyen 21. századot képzeltem el az általános iskolában anno.

 35. verjemAhajadba
  verjemAhajadba
  3 hónapja

  Nem szabad megvenni. Ez a renault kwid roman kivitele. Ah 2 csillagot kukazott ossze a toresteszten. Meg 45 loerovel forgalmi akadaly vagy. Ez egy koporso

 36. Zoltán Csáki
  Zoltán Csáki
  3 hónapja

  Legyen tánc🤟

 37. Zsombor Kocsor
  Zsombor Kocsor
  3 hónapja

  Románoknak és akik eddig Suzukit vettek de már nem tudjàk megfizetni azoknak való

 38. Zsombor Kocsor
  Zsombor Kocsor
  3 hónapja

  Szóval mèg mindig nem tanultàl meg beszélni. Akkor nincs feliratkozás.

 39. 2000 MEA
  2000 MEA
  3 hónapja

  A gépháztető alá majd a magyar leleményesség be tesz majd egy gyömölcsös ládát és mehet oda a töltőkábel meg egyéb dolgok. Azon a pár ezer forintos fröccsöntött műanyagon már nem kellet volna spórolni. De majd lehet ráncfelvarráskor meg fogja kapni. Mert a vásárlók visszajelzése jelezni fogja a gyártónak.

 40. Uwontremember True
  Uwontremember True
  3 hónapja

  Pista, ilyen marhaságot, hogy "ha kiszámolod, 45 perc alatt teletölti" ne mondjál már. Nem ez az első villanyautó teszted. Tudhatnád, hogy a töltési "kép" az akku telítődésével folyamatosan romlik, 80% fölött drasztikusan. 40-45 perc alatt 80%-ra tölt, onnan még 40-45 perc a 100% kb.

 41. Sándor Kőrösy
  Sándor Kőrösy
  3 hónapja

  DACIA -> SOHA "Ez itt egy autó belső" - mondta István...a gyengébbek kedvéért :-) egy dacianal ezt el kell mondani feltétlenül, de nem ezért nem vennék soha (nem is volt soha) daciat. Hogy miért nem...ahhoz 101 évet kell vissza menni a történelembe...

 42. pannusz
  pannusz
  3 hónapja

  Nem az alkatrész a gond.Ugyan annyi az àram àra,mintha Teslàt töltenél,csak abba kicsit több megy,csak ezt hàromszor töltöd amig a màsikat egyszer!:))

 43. pannusz
  pannusz
  3 hónapja

  Pista szerencse,hogy nem vagy igényes!..;DDD

 44. M43b19
  M43b19
  3 hónapja

  2:57 TITS alert :D

 45. Filip Bertram
  Filip Bertram
  3 hónapja

  Ne üljél román autóba mert meghülyülsz magyar! 😃

 46. Istvan Kovacs
  Istvan Kovacs
  4 hónapja

  Nekem tetszik. Ráadásul egy fapados 1.2-es Swift után ez nem visszalépés. Klíma, navi van benne, a többi meg sallang. Én sztrádán is 100-110-zel megyek max. A nagyokosokat meg elengedem, velem még sosem akart "versenyezni" senki. A fenntartása meg nagyon kevés.

 47. WhoCaresFool
  WhoCaresFool
  4 hónapja

  az vagy te airsoft... 50 méterről nem hallanál már semmit belőle :D:D

 48. Carr Greg
  Carr Greg
  4 hónapja

  Egy újabb zseniális teszt!! Szerintem egy nagy hátránya van ezeknek a kis autóknak: a biztonság! Amíg egyre többen egyre nagyobb autókkal, suv-okkal járnak, ha valamelyik akár 40-50km/h-val beleszáll nem sok marad belőle és hiába a 4 légzsák...

 49. Dorian Filinger
  Dorian Filinger
  4 hónapja

  Eskü megnéznék egy Hadházi - Vályi közös estet 😂

 50. zoltan sajti
  zoltan sajti
  4 hónapja

  2.8 milio forint romaniaban alami tamogatassal.... 7700 euro a fullos!

 51. Márk Farmasi
  Márk Farmasi
  4 hónapja

  Azonnal feltűnt az a Body Count sapka. Jó a zenei ízlése a főnöknek! 🤩

 52. Alogonomus
  Alogonomus
  4 hónapja

  Öröm, hogy végre kapható egy relatíve olcsó villanyautó, de nem látom a potenciális piacát komolynak. Ki fogja megvenni? - A nyugati középosztálynak egy ilyen kopogós minimál dizájnban megjelenni kellemetlenebb, mint egy 5+ éves autóban "szégyenkezni", mert nem tudta még az új modellre lecserélni. A nyugati helyi alsó osztály nem vesz új autót, hanem a középosztály lecserélt kis-középautóit használja. Így ott nem lesz rá igazán kereslet, csak pár környezetért aggódó hippi veszi talán, mert azért olcsóbb a többi új villanyautónál. - Itt Kelet-Közép Európában kisautóból vagy a nyugati import robbanómotoros használtautót vesszük meg ennek az árnak a töredékéért, vagy minőségi kisautót keresünk az asszonynak a pedikűröshöz járáshoz, aminek ez nem felel meg. Ételfutárnak is valószínűleg inkább egy 500 ezres használt kisautó a nyerő, mert azt nem sajnálja a forgalomban tolakodáshoz, a 3,5 miliós különbözetből pedig hosszú évekig tankolhatja, meg a sufniműhelyben kalapáltathatja. Családi kocsinak pedig kicsi ez a Dacia Spring. Egyedül akkor jelentkezhet majd erre az autóra komoly kereslet, ha egységesen bevezetik a szmogadót, meg a belvárosokból kitiltják a robbanómotoros autókat beleértve a hibrideket is, de ahhoz előbb kellene sok villanyautó, ami nem lesz, mert tömegek maguktól nem vesznek ilyen kisautót.

  1. Alogonomus
   Alogonomus
   4 hónapja

   @Péter Takács Azért az (árja)Nyugat által lenézett Ausztriában is ritkán látsz 5 évesnél idősebb autót a leszakadt térségeken kívül. A gazdagabb Nyugaton pedig még hamarabb cserélik az fő autókat. Aztán persze vannak a "gyerek első autója", meg az oldtimerek, de az 5 évesnél idősebb autókat általában keletre eladják, és vesznek egy újat. Például egy ausztriai nyaralás során történt meg velünk, hogy elhatároztunk egy magashegyi túrát, de oda már túrabakancs kellett, mi pedig csak sportcipőt vittünk magunkkal. Gondoltuk, hogy akkor majd veszünk Salzburgban. Hát a belvárosi boltokban több száz euróért lett volna csak bakancs. Ekkor eszünkbe jutott, hogy láttunk a város szélén egy Deichmann üzletet. Elgurultunk oda, és lám 50 euró körül találtunk kényelmes bakancsokat, amik azóta is sok éve hibátlanul kiszolgálnak minket esőben-hóban-sárban. A poén akkor jött, amikor vittük volna be a kocsiból a "zsákmányt", és a szállásadónk sietve futott felénk egy nagy szatyorral, hogy abba tegyük a bakancsokat. Először nem értettük a dolgot, de elmagyarázta, hogy a szomszédok azonnal a szájukra vennék, ha meglátnák, hogy deichmannos szatyrokkal vonulnak be a vendégei. Nem számít az autónk, nem számít a szállás ára, a deichmannos szatyrok miatt a szállásadónk renoméja erősen megcsappant volna, mert ilyen vendégeket fogad. Ezek után azt is megértettük, hogy miért volt üres a Deichmann üzlet, és miért volt olyan készséges az eladó. Valószínűleg a téli csúcsszezonra van ott a Deichmann üzlet, hogy a keleti vendégek olcsón tudjanak vásárolni. A nyári csendesebb szezonban pedig alig van vásárlója, hiszen a helyiek kínosan elkerülik, hogy nehogy ártson a társadalmi státuszuknak. De az általad felhozott mobilok terén is egyértelmű a helyzet. Dániában az Apple a vezető, a Samsung-Huawei messze lemaradva, a OnePlus még valahol ott van, a többi minimális. gs.statcounter.com/vendor-market-share/mobile/denmark Közben Magyarországon a Samsung az első, a Huawei a második, az Apple csak a harmadik, az olcsó Xiaomi pedig masszívan jön föl. gs.statcounter.com/vendor-market-share/mobile/hungary

  2. Péter Takács
   Péter Takács
   4 hónapja

   Nyugaton egy ilyennek a lízingdíja annyi, mint egy mobiltelefon előfizetés. Esőkabát helyett jó lesz nekik. Nyugaton nem érdekli az emberek annyira ám, hogy miben ülnek, csak nálunk és keletebbre státuszszimbólum az autó.

 53. jack.ly
  jack.ly
  4 hónapja

  Ez hozza el a panelből kilógó hosszabbító korszakot ;)

 54. Sándor Drinóczi
  Sándor Drinóczi
  4 hónapja

  Ván hásmágásságá!

 55. Péter Juhász
  Péter Juhász
  4 hónapja

  Régen volt ilyen jó teszt.

 56. Zoltán Pataki
  Zoltán Pataki
  4 hónapja

  Body Count

 57. Norbert Kiss
  Norbert Kiss
  4 hónapja

  Pista az ilyen "csendes" környezetben tud igazán kibontakozni.

 58. The Misunderstood Autist
  The Misunderstood Autist
  4 hónapja

  " Kedves nézők... Így egymás között... Nyócván ezren... " Jóaz 180 nak is Pistám :D

 59. Péter Makkos
  Péter Makkos
  4 hónapja

  Értem én Pisti, hogy őszinte autó, de azért az is fontos, hogy az ember reggel ne hánnya el magát amikor megközelíti!

  1. Roland Dara
   Roland Dara
   3 hónapja

   Ami igaz volt az elso A merci vevoknek meg az audi a2 elso vevoinek meg a kacsa lampas 2000es evek mercijei is.

 60. László Boros
  László Boros
  4 hónapja

  Én pont ilyen ( " igénytelen") olcsó, egyszerű autókhoz szoktam. Az anyagok, színek semmi gond. A csúnyasága lenne a kompromisszum számomra, cserébe az elektromos megoldásokért.

 61. Booster
  Booster
  4 hónapja

  A teszt jó volt, Vályi brillírozott megint! A dácsiiijjjjááá viszont hulladék, sohasem süllyednék odáig, hogy dákóba üljek. 7 millió forint vicc ezért, de ha lesz rá állami, még azzal sem igazán válik vonzóvá. Amikor 4,5ért van Suzuki Swift, Ignis, egyenesen Japánból, autók, megbízható, már bizonyított autók, nem ilyen hulladékok, mint ez a dácsa. Villanyautó meg majd akkor kell, ha normális ár/érték arányért biztosítja az 5-600km-rt egy töltéssel.. addig nem.

 62. fec012
  fec012
  4 hónapja

  10:21-nél "van schluss kulcs és gyújtáskapcsoló..." Az elektromos targoncákon is van :) Egyébként meg lehet, hogy annó berendeltek 2567812358472 db-ot a Dacianál, mert olcsó volt vagy akciós és mivel megmaradt készleten. És ha már megmaradt miért ne használják fel. Így még olcsóbb, mint nyomógombokat vásárolni.

 63. bálint szegezdi
  bálint szegezdi
  4 hónapja

  Hàt ... az árán egy közép szintű új benzines autó is ki jön és hát a beltér is fapad ennyiért . Max 3 millió a fullos és akkor lenne elég komoly vevő piaca , de így egy guruló permetezőért drága . Nem lenne rossz autó , ha azért az ára ott lenne mint egy hasonló belső égésű autóé és akkor azért lenne igazán piaca mert meg gondolná az aki keveset megy , hogy picit többért vagy annyiért mint egy ugyan olyan benzinest kapsz akkor miért ne legyen villany a választás

 64. hartisti
  hartisti
  4 hónapja

  A papa izmos felsőteste bevillant a 3. percnél, Pista irigykedve is nézte, hehehehe. XD

 65. János Magyar
  János Magyar
  4 hónapja

  Kötelező szervízt épp úgy fizeted, ha nem akarsz kockaztatni.. Mit cserélnek? Levegő szűrőt 60 körül? :/

  1. Péter Takács
   Péter Takács
   4 hónapja

   20-30 000 Ft és egy szűrőt cserélnek....Vicc :(

 66. József Mészáros
  József Mészáros
  4 hónapja

  Miért ne lenne jó? Mert ROMÁN! Egy forintal sem segítek a szaros gazdaságukhoz

  1. Green Sea Mussel
   Green Sea Mussel
   4 hónapja

   Azt hiszem, jócskán lemaradtál néhány epizódról: jó néhány éve francia tulajdonba került a Dacia. Nem román.

  2. Péter Takács
   Péter Takács
   4 hónapja

   Főleg hogy kínai :D :D :D

 67. Magdi Stolcenberger
  Magdi Stolcenberger
  4 hónapja

  🙄🤭😂😂😂

 68. iAnyName
  iAnyName
  4 hónapja

  Ahol a komfort extrák közt van felsorolva az ajtózár, onnan tudod hogy varázslat van. :D

 69. 1960imi
  1960imi
  4 hónapja

  40 fokban is tesztelnéd majd az alapverziós Dacia logós kínai autót?

  1. 1960imi
   1960imi
   3 hónapja

   @Roland Dara Nem értem. Írj magyarul.

  2. Roland Dara
   Roland Dara
   3 hónapja

   Miert 110el megy az osszes tesla a palyan nyaron? Akkor meg nem eleg a 125os vegsebesseg? Szoval erted a poent? ;)

 70. 1960imi
  1960imi
  4 hónapja

  A spring románul nem azt jelenti, hogy "pocsék"?

 71. John Doe
  John Doe
  4 hónapja

  Eladtad magad ember.

 72. g0nzal3s
  g0nzal3s
  4 hónapja

  Body Count in the house =)

 73. Viktor Chovanecz
  Viktor Chovanecz
  4 hónapja

  Pista. Ahogy egy régebbi videótokban említetted, minden autót a helyén kell kezelni. S valóban, végre egy autó ami annyiba kerül amennyibe kellene hogy legyenek. Itt nincs parasztvakítás azt kapod amit látsz.

 74. jocking3
  jocking3
  4 hónapja

  16:57 - ha meg akarod menteni a bolygót, akkor nem közlekedsz semmivel, aminek az előállítása bármilyen formában is kapcsolódik fosszilis energiahordozókhoz. Magyarán mehetsz gyalog, mezítláb, mert a cipő, a busz, a bicikli, a villanyautó mind használt ilyesmit a gyártása során (és a használat során is, mert még a napelem előállítása is fosszilis energiahordozó felhasználással járt). Innentől a "megmentem a bolygót a villany szarommal" duma eléggé kétszínű.

 75. A Wadkan
  A Wadkan
  4 hónapja

  Valahogy a régi 80-as évek Daciája autónak tűnt a maga korában, de ez nagyon idétlen, azt hittem nem lehet nyomibb autót gyártani a BMW I3- nál, tévedtem :D Azok az erőltetett műanyag hülyeségek amiknek semmi értelme pl az ajtó oldalán... az díszléc lenne ? Meg a kék varrás az ülésen meg a kék műanyagok mindenhol , a tetőcsomagtartó imitáció végén is, amik megtörik indokolatlanul a harmóniát a színben, mintha egy gyerekjáték lenne, fiúknak kék, lányoknak rózsaszín, csak hogy nehogy összekeverjük őket ;) itt meg hogy véletlenül se felejtsd el belülről sem hogy nem benzinkútra kell menned... úgy látom a kék színt már kisajátították maguknak az elektromos autó gyártók, mint a szivárvány színt a b***k :D Anélkül már nem létezhet elektromos autó, meg a vicces virsligumik nélkül sem, nagyon sportautósnak tűnő jövőből érkező, húsdarálót mintázó alufelniken... Azt a kesztyűtartót megnézném lenyitva, amikor ember is ül az ülésben ;)

 76. jocking3
  jocking3
  4 hónapja

  A francia mérnöki precizitás és a román gyártási minőség ötvözete. "Átérzed ezt Tibi?" (Napirajz után szabadon :D) Szar francia + szar román + fos villany = akármi is ez. Fantörpikus. Ui.: A 12 colos kerék különösen "szekszi" részlet... :D

  1. Booster
   Booster
   4 hónapja

   @jocking3 A román meg a kínai szar összekeveredett, elvegyült egymással és ennek hatására megszületett a Dákó tavasz.

  2. jocking3
   jocking3
   4 hónapja

   @Endre Farsang Tehát nem román szar, hanem kínai szar. Mennyivel jobb, de tényleg. :D :D

  3. Endre Farsang
   Endre Farsang
   4 hónapja

   Ez egy full Kínai autó Európai piacra szánt verziója Dacia logóval, google a barátod mielőtt megosztod a sok bölcs gondolatodat.

 77. Andrei Fabian
  Andrei Fabian
  4 hónapja

  Szuperül mutattad be a Spring-et,de azért a Duster-t meg lehetne dicsérni már csak azért is mivel el ért (és vissza is tért) Oymyakon-ba Szatmárnémeti-bol 😉😉

 78. sam kup
  sam kup
  4 hónapja

  Ez egy nagy szar.

 79. János Veres
  János Veres
  4 hónapja

  még jó hogy lehet kapni 6.5 milláért XDDDD

 80. ság tuzoltó
  ság tuzoltó
  4 hónapja

  Bemutattok egy autót, emlegettek egy árat, majd kiderül hogy ezt az autót annyiért nem kapod meg, mert minden ami autóvá tenné az felár. És ne reklámozd annyit a mocskos fideszt baszdmeg.

  1. Booster
   Booster
   4 hónapja

   A videó melyik részében reklámozta a kormánypártot ?

 81. stefanx360
  stefanx360
  4 hónapja

  Nagyon nagy forma vagy a legjobb uram. 😂

 82. Hiperkorrekt Srac
  Hiperkorrekt Srac
  4 hónapja

  +Dacia holnap bejeltenti, hogy náluk lehet Bitcoinnal fizetni. :D

 83. Péter Kálmán
  Péter Kálmán
  4 hónapja

  Kíváncsi lennék, hogy Amerikában mennyire vennék ezt.

 84. Máté Dauenhauer
  Máté Dauenhauer
  4 hónapja

  Ez az az autó amit meg lehet venni. Azért nagyon durván el vannak szállva az elektronyos autók ára, de ez az amit keresek én is. Szeretne az átlag ember is vigyázni a földre, a jövőre. Ezzel az autóval az átlag ember is képes változtatni a közlekedési módján. Nem kell fullfullfull, csak a praktikum.

 85. László Nagy
  László Nagy
  4 hónapja

  Pista kezdi érteni az elektromos autókat... De azért zsigerből tud butaságot mondani " fenntartási költség az áramot amit beletolsz meg néha fékbetét" nos a fékbetèt legalább 120k km re elég ha tolod neki! ha finoman mész akkor kevesebb mert elöbb rohad be mint ahogy elkopik :D

 86. aldahus
  aldahus
  4 hónapja

  ez az autó addig fog tartani ameddig az akksi tart. A garancia után tönkrement akksira nem fog járni az állami kedvezmény, azt kb 4 millióért ad neked a gyártó, de annyiért kihozol egy másik ilyen autót. Arról nem is beszélve, hogy milyen akkumulátor management rendszer fért bele ebbe az árba? A garancia lejárta után, ami vszg nem 10 év várhatóan filléreket fog érni ez az autó. Leginkább az első tulajdonosának fogja megérni, használtan csak bagóért éri meg. Az elgondolás jó, erősen réteg autó, nekem nem kellene, mert én autóban szeretek utazni és nem egy fillér kalitkában. Van pénzem egy hibrid üzemeltetésére, ami nyílván drágább, de ennyiért (állami kedvezmény nélkül) már autót kapsz (Yaris) aztán az sem eszi le a gatyádat viszont elmész vele pályán kínáig meg vissza hatótáv para nélkül és mellesleg kényelmet is kapsz vezetési élménnyel. Ezt az autót sem azért fogják venni, hogy megmentsék vele a földet, hanem azért, mert rettenetesen olcsó lesz az üzemeltetése. Vegye vigye akinek tetszik, jó hogy van csak nem nekem. Az első hét után ráunnék és beletolnám egy tóba.

 87. sol invictus
  sol invictus
  4 hónapja

  az alapelvvel, amit Pista mond 100%-ig egyetértek, de ezt a konkrét autót képtelen bevenni a gyomrom. Mintha direkt rosszat akarnának a tulajdonosnak. Annyira nyomorultul néz ki, hogy emellett a feleségem Celeriója is szép.

 88. Albert Strifler
  Albert Strifler
  4 hónapja

  34:15 TRDDDCS kiskoromban is mindig nevettem ahogy fingik a kocsi 😂

 89. zoltan marton
  zoltan marton
  4 hónapja

  Zsúfolt városban mint Franciaország :)

 90. abudospicsaba
  abudospicsaba
  4 hónapja

  Életembe ennyit nem röhögtem autó teszten, köszi! Amúgy Romániába 7700 euróért lehet venni (állami kedvezménnyel) ;)

 91. Csaba Mészáros
  Csaba Mészáros
  4 hónapja

  Azt hittem a videó elején, hogy akkora, hogy Pityu a hóna alá csapja, és hazaviszi. Egyébként ha vehetnék autót akkor ezt venném, vagy a Dacia Dustert, pláne ezekre az utakra.

 92. Gábor Sipka
  Gábor Sipka
  4 hónapja

  Óriási vagy Estvám jár a TAPS a műsornak.

 93. Windschutzscheibe
  Windschutzscheibe
  4 hónapja

  Egy 2016-os hibrid toyota yarishoz képest a beltér egy igényes valami, abban is ugyanígy kotyog, full papír /műanyag a műszerfal, hátul nincs benne elektromos ablak, és cserélheted benne az olajat meg a szűrőket 40 ezerért. Cserébe ugyanúgy nem gyorsul sehova, 4,5-5,5 litert fogyaszt városban. Bármikor lecserélném egy ilyen Dacia Springre az olcsóbb fenntartás miatt. Városi szaladgálásra tökéletes.

  1. Booster
   Booster
   4 hónapja

   Azért maradjunk a realitások talaján...a Toyota autókat gyárt, a dácsa meg fostalicskákat.

  2. Péter Takács
   Péter Takács
   4 hónapja

   Az igazságoz hozzá tartozik, hogy amíg a Daciára garancia van és be kell vinned szervizbe, addig évete ki kell fizetni 20-30 ezer Ft-ot az "átvizsgálásra". Szóval olyan mintha olajcserére vinnéd.

 94. Tamás Filebics
  Tamás Filebics
  4 hónapja

  "Sányiká márádjál már hátul a vérszegény kezeddel..." 😁😂🤣🤸🤣😂

 95. László Blue
  László Blue
  4 hónapja

  Nagyon jó látni a jövőt. Az elektromos autót, egyszerű, puritán, és olcsóbb a benzinesnél. Minden más, csak paraszvakitás. Max 1200kg, Max 33Kw bruttó, max 100 Le, akku, 2-3-4, Max 5 személyes. Minden szempontból a tökéletes autó!

 96. Pelsőczi Gyula
  Pelsőczi Gyula
  4 hónapja

  "...ha nem is autó.." :)

 97. Hard Player
  Hard Player
  4 hónapja

  hát olyannak aki Már nem akar csajozni. aki már nem akar csapatni, aki nem 100 kiló feletti, kislányos, vagy öregasszonyos... nem tudom a Reva kisautó 3,2 milláé hova tűnt a piacról ? az még ennél is kisebb.. nem férne bele a seggem, de nem a seggem a nagy !

 98. László László
  László László
  4 hónapja

  Állami támogatással kb annyi mint egy lada vesta granta vagy mi a tök volt XD hányok kimodani de inkább ez. Remélem az eladásai kifújják a túlárazott villamosszékek eladásait.

 99. sándor dandé
  sándor dandé
  4 hónapja

  a sapkás yeti...gyereket vár?...

 100. John Smith
  John Smith
  4 hónapja

  Sírva röhögtem végig, aztán megnéztem azonnal mégegyszer... :-DDDDD Fergeteges! :-))))